Background adbanner
Background adbanner

NJENIH HITOVA SE SVI SEĆAMO: Ovako sada izgleda Lidija, koja je DEVEDESETIH napustila javnu scenu (FOTO)

Objavio: RHT
23/06/2022 5:46 PM

Među brojnim zvezdama koje su svoju karijeru gradile i izgradile toko devedesetih godina, svakako pamtimo i pevačicu Lidiju Palurović koja je tada važila za jednu od najupsešnijih.

FOTO: printscreen/youtube

Njeni hitovi “Nisam te birala ja”, “Ko si ti”, “Recka na zidu”, “Ne kuni me” i mnoge druge slušaju se i danas, a pevačica je u jek popularnosti odlučila da se povuče sa muzičke scene.

Tokom karijere koja je trajala do 2005. godine Lidija se isticala i po odličnim spotovima, ali školovanom glasu. Ona je u Beogradu završila Muzičku akademiju, a potom je radila kao profesor muzike.

FOTO: prinitscreen/facebook

Ipak, na kraju je, čini se, potpuno i odustala od muzike. Lidija danas živi u Kragujevcu i radi kao profesorka engleskog jezika.

Izvor: Blic

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x