Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

NJENA ZAVISNOST JE SKUPO KOŠTALA! OSLEPELA JE UZBOG TETOVAŽA! Ljudi su zgroženi (VIDEO)

Objavio: RHT
23/01/2023 11:59 PM

Mlada Brazilka po imenu Kiki Meri izazvala je šok i zgražavanje na društvenim mrežama nakon što je objavila video snimke kako izgleda tetoviranje beonjača.

Foto:Printscreen TikTok

Ovaj trend, koji se širi svetom, predstavlja ozbiljnu opasnost za zdravlje, a stručnjaci i lekari upozoravaju da tetoviranje beonjača može dovesti do trajnog slepila.

Kiki je u nekoliko video snimaka na TikToku pokazala kako izgleda tetoviranje beonjača u crnu boju. Snimci su šokirali korisnike društvenih mreža, a mnogi su izrazili svoje zgražanje što je ona učinila takvo nešto sa svojim lepim očima.

Ona je detaljno prikazala cijeli proces tetoviranja, uključujući i kako se boja ubrizgava u očne jabučice. Nakon toga je otvorila oči i pokazala crne beonjače koje su delovale zastrašujuće.

Stručnjaci i lekari upozoravaju da je ovaj trend vrlo opasan i da može dovesti do sledećih posledica: privremeno ili trajno slepilo, odvajanje mrežnjače oka, osetljivost na svetlost i gubitak kompletnog oka. Kiki je otvoreno rekla da je zavisna od tetovaža i da ih ima po telu, kao i piercinge na licu i rasečen jezik.

Njeni pratioci na društvenim mrežama su zgroženi njene odluke i mnogi su komentarisali da ne razumeju zašto je ona to uradila sa svojim očima, kao i da je ovo vrlo opasno. Kiki nije jedina osoba koja se odlučila za tetoviranje beonjača, Anaja Piterson iz Irske gotovo je oslepela tri nedelje nakon što je svoje beonjače tetovirala plavom bojom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner