Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ UŽIVA U LJUBAVI! Fotografija koja sve dokazuje! Ovo je prava ljubav (FOTO) TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donela odluku! (FOTO) DANAS NOVI TALAS NEPOGODA! U ovom delu zemlje moguće poplave! HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR! Velike životne promene! BUDITE OPREZNI SRBIJA DOBILA INVESTICIONI REJTING Vučić: “Ostvarili smo istorijski uspeh” U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” Sa NJOM je PREVARIO devojku “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na spekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Uzimajte JEDNU KAŠIČICU ove namirnice dnevno! SNIŽAVA ŠEĆER i HOLESTEROL, a evo zašto je još dobra VUK MOB ISTETOVIRAO IME SVOJE NOVE DEVOJKE! Ona se odmah pohvalila na Instagramu (FOTO) POTPIŠITE I POMOZITE! Pokrenuta peticija da se sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmere ka poplavljenim područjima! “DESINGERICA NIJE PEVAČ!” Katarina Grujić otkrila da li bi snimila duet sa Despićem EKSKLUZIVNO za Hype TV: “Mora da se napravi granica!” “IZDAO JE ČLANA PORODICE, KAKO NE BI I MILICU?!” Terzin brat brutalno opleo po njemu, pa otkrio njegove mračne tajne iz prošlosti! KIM KARDAŠIJAN PODRŽAVA BRAĆU MENENDEZ?! Starleta se zalaže za oslobađanje dva momka koja su brutalno ub*la svoje roditelje?! U zatvoru su od 1996. godine! (FOTO) I ONA JE U TAKIJEM ZAGRLJAJU! Isplivala skandalozna fotka rijaliti učesnice! Teodora će da pobesni kada sazna! (FOTO) ISPLIVALI NOVI DETALJI IZ ZATVORA! Paf Didi spreman na sve samo da ga puste?! Evo šta je reper tražio! ZDRAVKO ČOLIĆ HITNO POSLAO POMOĆ POPLAVLJENIMA BIH! Gest pevača oduševio mnoge!

“NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Meštanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj deci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO)

Objavio: RHT
06/07/2024 10:35 AM

“NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?”

Uroš Blažić (22), optužen je da je u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet osoba, a ranio više od 13 ljudi 4. maja prošle godine.

Dan kasnije Blažić je uhapšen u kragujevačkom selu Višnjište, u domaćinstvu svog ujaka, a 6. maja saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Foto: HypeTV/ATA images/Ilustracija

Blažić je optužen da je u svom sumanutom krvavom piru, koji se dogodio samo dan nakon masakra u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, bez razloga počeo da puca na ljude iz kalašnjikova.

Meštanin Dubone Dejan Mladenović, koji je izgubio brata Dalibora Todorovića, te kobne noći, gostovao je na Hype televiziji.

Foto: Printscreen MUP

U potresnom razgovoru, izneo je strašne detalje tragedije u kojoj su izgubljeni mladi životi.

Pred njim je život, a pred nama grobovi!

– Pravda nikada neće moći da bude zadovoljena jer taj zakon koji određuje da on ne može dobiti veću kaznu od 20 godina jer nije imao navršenih 21 godinu je potpuni promašaj! To je bukvalno godinu dana po ubijenom licu samo! On će izaći u najboljim godinama, pred njim je život, a nama ostaju grobovi! – rekao je za HypeTV Mladenović.

Foto: Printscreen Instagram/urosblazic

– Najveći šamar bi bio to da on dobije i manje od 20 godina robije, što je isto moguće, to bi bila najveća propast! Da se on vrati na mesto gde je ubijao, nema ništa strašnije i nepravednije od toga! – govori Dejan Mladenović za Hype.

“NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?”
Foto: HypeTV

“Ništa nije ukazivalo na nešto ovakvih srazmera“

– Jesu oni kao porodica u potpunosti asocijalnog tipa, problematična, on pogotovo, koliko ja znam, a znam dobro, bivalo je raznih napada na komšije, prolaznike, čak i ubijanja pasa lutalica, komšijskih pasa.

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ (STF)

– Da li ste vi meštani znali da porodica poseduje oružje?

– Da, znalo se to u selu. Malo je to mesto. Često su se čuli pucnjevi kod njih. Posle ovoga više ništa nije isto. Roditelji su hodajuća tuga. Njihovu kuću čuva policija! Od koga? Od nas? – priča šokirano Dejan.

OTAC KRENUO U CRKVU DA SLAVI SLAVU KAO DA NIŠTA NIJE BILO

– On je slavio krsnu slavu, njegov otac je zahtevao od policije da ga puste u crkvu, ponašao se normalno, kao da njegov sin ništa nije uradio. Samo dan nakon masakra.

Foto: HypeTV/Dejan Mladenović

Dalibor Todorović jedan je od troje ubijenih u školskom dvorištu u Duboni. Njegov brat od strica Dejan Mladenović za Hype je ispričao kako je saznao za stravičan događaj.

Tela su bila svuda, ulica je bila crvena od krvi

– Zazvonio mi je telefon i rečeno mi je da neko puca kod moje kuće. Nisam verovao, jer sam mislio da se deca igraju petardama, a onda me je pozvao jedan čovek u kojeg imam poverenja i odmah sam doleteo.

– Prizor je bio jeziv. Tela su bila svuda, ulica je bila crvena od krvi. Roditeljima nisu dozvoljavali da priđu svojoj deci koja su ležala beživotno. Samo jaukanje i kukanje i policijske sirene su se čule. Prestrašno.

Ceo razgovor pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner