Background adbanner
calendar

Sreda 17. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LETI PERJE! Sukob Miljane i Nenada ne prestaje, nastala opšta pometnja! LOM MAJA “ZABIBERILA ČORBU” JANJUŠU I ANELI! Starleta sve šokirala potezom, a onda progovorila o vreloj akciji DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O DECI: “Moja je krivica jer su me videli uplakanu…” “Stanislav je PREVIŠE DOBAR za Maju i Mionu!” Ekskluzivno! Ramiz OPLEO! (VIDEO) POTRESNO! ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NOVU TRAGEDIJU! Zavijena u crno “Nadam se da Aneli NEĆE POBEDITI!” Ekskluzivno! Ramiz o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) MEŠTANI ZLOTA KREĆU U POTRAGU ZA DANKOM: Proveravaće se septičke jame, bunari… HARISOVA ĆERKA SE OGLASILA! Ovo je razlog zbog kog je PREKINULA KONTAKT SA MAJKOM Melinom?! Sve je jasno (FOTO) “ANELI JE UKRALA 500.000€! Time je KUPLJENA SLOBODA NJENOG BRATA, a njen VERENIK JE PLATIO ŽIVOTOM” Mustafa Durdžić ŠOKIRAO “Ša i Miona su FOLIRANTI!” Ekskluzivno! Ramiz Gusinac RASKIRNKAVA! (VIDEO) BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU! Žestok obračun, pale teške reči, ovo niko nije znao! ŠOK! “Džinovići su bili OSUĐENI NA PROPAST!” Ekskluzivno! Ramiz o RAZVODU Harisa i Meline! (VIDEO) MILJANA NAPUŠTA RIJALITI! Zvanična odluka, Marija je ključ njene odluke PEVAČICA MENJALA VRAČAR ZA SELO! Unuk sa autizmom joj je promenio život! M:TEL NA SAJMU PRIVREDE U MOSTARU: “Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija” HAOS NE PRESTAJE! Bebica i Miljana se ne zaustavljaju, skandalozno ponašanje! Obezbeđenje hitno reagovalo!

NJEGOVI FILMOVI SU TRADICIJA TOKOM BOŽIĆNIH PRAZNIKA Od neodoljivog plavušana koji nas je nasmejavao svojim avanturama nije ostalo ništa lepo, alkohol i droga su učinili svoje, njegov izgled sada sve zgrozio (FOTO)

Objavio: RHT
29/03/2021 3:53 PM

Mekoli Kalkin (40) ponovo snima, a oni koji ga i dalje pamte kao preslatkog Kevina Mekalistera pitaju se može li mu uloga koju je dobio pomoći da povrati slavu koji je imao.

Naime, Mekoli je uslikan na snimanju desete sezone serije Američka horor priča koja je u februaru 2020. kompletirala svoju glumačku postavui dobrodošlicu poželela upravo Kalkinu.

Glumac je snimao u Malibuu, a njegov izgled nije naišao na oduševljenje ljudi.

Komentarišu da izgleda zapušteno, te da su sigurni da bi “ponovna slava doprinela tome da ponovo bude šmeker”.

Mekoli je uslikan na snimanju desete sezone serije Američka horor priča koja je u februaru 2020. kompletirala svoju glumačku postavui dobrodošlicu poželela upravo Kalkin

Mekoli Kalkin

Mekoli Kalkin, Foto: Instagram/Printscreen

Mekoli Kalkin (40) ponovo snima, a oni koji ga i dalje pamte kao preslatkog Kevina Mekalistera pitaju se može li mu uloga koju je dobio pomoći da povrati slavu koji je imao.

Naime, Mekoli je uslikan na snimanju desete sezone serije Američka horor priča koja je u februaru 2020. kompletirala svoju glumačku postavui dobrodošlicu poželela upravo Kalkinu.

Glumac je snimao u Malibuu, a njegov izgled nije naišao na oduševljenje ljudi.

Komentarišu da izgleda zapušteno, te da su sigurni da bi “ponovna slava doprinela tome da ponovo bude šmeker”.

Mekoli Kalkin

Mekoli Kalkin, Foto: Profimedia

“Sam u kući” u vreme praznika iznova gleda svaka porodica, ali ne i Mekoli. Njemu je od toga, kako je jednom priznao, muka.

– Prošlo je više od 15 godina otkad nisam pogledao ovaj film. Mnogo ljudi želi da ga pogleda sa mnom, ali meni je to istovremeno i laskajuće i jako čudno. “Sam u kući” nikad ne mogu gledati na isti način kao ostali, uvek se prisećam snimanja i kako sam se s Pepsijem u ruci skrivao iza kauča – priznao je 2018. godine u razgovoru sa voditeljkom Elen Dedženeris.

Tih dana on ni iz kuće ne izlazi.

– Božićno vreme je “moje” vreme, vreme Mekolija. I toga sam i te kako svestan. Zato u ovo vreme godine slabije izlazim iz kuće i pokušavam što je više moguće izbegavati ljude. Kad izađem napolje svi me gledaju i primećuju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga, osećam se čudno – dodao je Kalkin koji se 1994. povukao iz glume.

Razlog je, kako je rekao, bio taj što mu je sve zajedno postalo previše.

– Bio sam umoran od svega, iskreno. U šest godina snimio sam 14 filmova, možda i više od toga. Sve mi je to postalo previše – priznao je.

Ipak, još jedan razlog za povlačenje iz glume bio je i njegov otac Kit koji ga je godinama zlostavljao i maltretirao.

– Moj otac je tada bio jako loš čovek. Zlostavljao me, psihički i fizički. Mogao bih ti pokazati sve svoje ožiljke sada. Znao mi je pretiti da će me udariti ne budem li dobro odradio neki posao – priznao je Mekoli gostujući početkom 2018. u emisiji komičara Marka Marona (55).

Mekoli Kalkin sa 15 godina bio je milijarder i velika dečja zvezda, ali se ubrzo našao u paklu droge i alkohola. Godinama se borio sa teškom ovisnošću o heroinu, a često su prognozirali i njegovu smrt. Celi Holivud bio je zgrožen njegovim stanjem, a mnogo puta je bio na bezuspešnim odvikavanjima.

Mekoli se 2012. godine čak se i predozirao tabletama, ali su ga u zadnji tren spasili prijatelji. Razlog je, navodno, bila depresija s kojom se borio nakon prekida osmogodišnje veze s glumicom Milom Kunis.

Kada je reč o Mekolijevom ljubavnom životu, on uživa sa Brendom Song. Par je zajedno od 2017. godine, a nije poznato kada planiraju venčanje i potomstvo.

Mekoli je već jednom bio u braku sa Rejčel Majner od 1998. do 2002, a zabavljao se i sa glumicom Milom Kunis, koja je sada u srećnom braku sa svojm kolegom Eštonom Kučerom s kojim ima dvoje dece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner