Background adbanner
calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJLEPŠA SLIKA KOJU ĆETE VIDETI DANAS ispred BEOGRADSKOG PORODILIŠTA! “Nestrpljivi tata” našao GENIJALAN NAČIN da vidi ženu i dete OČEKUJU NAS PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Hitno upozorenje RHMZ, ova dva dela Srbije će biti na udaru SRBIJA SRUŠILA FRANCUSKU! Važna i velika pobeda, korak bliže polufinalu na OI SVI U ŠOKU ZBOG MILJANE KULIĆ! Rijaliti učesnica NEPREPOZNATLJIVA, fanovi zabrinuti! (FOTO) OVO JE KEJT MIDLTON ZABRANJENO DA JEDE! Bizaran jelovnik kraljevske porodice šokirao sve! DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! ANĐELO RANKOVIĆ PRELOMIO I OTIŠAO! Nije mogao više da izdrži, očekuje se Anitina reakcija DRAGANA MIĆALOVIĆ ZAPEVALA! Glumica u duksu i bikiniju pustila glas i oduševila sve! (VIDEO) KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipelo! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve OVE DVE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! OTKRIO ISTINU! “EDITA I JA SMO HTELI DA PREVARIMO NACIJU!?” Deni Boneštaj: “Neću više da živim u laži!” Pevač o njihovoj “ljubavnoj vezi” NOVAK ĐOKOVIĆ ZABRINUT! Njegove reči uplašile celu naciju, nije dobro! “ANITA JE OČEKIVANO POBEDILA! Narod je birao između devojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima NEUNIŠTIVI NOVAK ĐOKOVIĆ! KAKAV MEČ! Najbolji teniser sveta posle dramatičnih scena i povrede u polufinalu Olimpijskih igara!

NJEGOVA NOVA DEVOJKA ROĐENA JE PRE “TITANIKA” I PRAVA JE BOMBA

Objavio: RHT
22/12/2022 7:00 PM

Oskarovac i jedan od najvećih zavodnika, Leonardo di Kaprio, uhvaćen je sa novom devojkom, glumicom Viktorijom Lamas (23), čije ime se nije pojavljivalo u spisku njegovih dosadašnjih ljubavi.

Foto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Pre Viktorije, di Kaprio je bio u vezi sa manekenkom Điđi Hadid (27) i prethodno sa Kamilom Moron, sa kojom je raskinuo kada je ona navršila 25 godina.

Di Kaprio se pojavio u javnosti sa Viktorijom, ćerkom glumca Lorensa Lamasa, u Holivudu, ušli su u isti automobil, a di Kaprio se zadovoljno smeškao. Iako je sa Điđi skrivao sastanke od javnosti, sa Viktorijom nije bio toliko tajnovit, što ukazuje da mu je ova glumica više značila ili je ponosniji na vezu sa njom.

Zanimljiva činjenica je da je Viktorija rođena dve godine nakon premijere filma “Titanik” u kojem je di Kaprio tumačio glavnu ulogu, a pošto je on rođen 1966. godine, ona ima 23 godine, što se uklapaju u njegovu naviku da izbegava devojke koje su starije od 25 godina. Detalji njegove ljubavne prošlosti ukazuju da on zaista bira partnerke prema datumu njihovog rođenja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner