Background adbanner
Background adbanner

Ništa od svadbe! Sloba Radanović i Jelena Đuričanin raskinuli veridbu!

Objavio: RHT
08/05/2021 12:00 PM

U poslednje vreme su se često svađali pa im je bilo lakše da se definitivno raziđu.

  • Sloba je odlučio da stavi tačku na vezu sa Jelenom jer ne može više da podnese njihove svakodnevne svađe. Ne postoji konkretan razlog, niko nikog nije previo već su se samo zasitili i došli u takvu fazu da im sve smeta pa stalno jedno drugom nešto prebacuju. Možda je na sve uticala i ova situacija zbog korone, dede kući, nervozni su. Manje obaveza, manje posla, manje para, a mnogo više slobodnog vremena za razmišljanje i svađu zbog gluposti- priča za medije izvor blizak pevaču i dodaje:
  • Nima je bio plan da ozvaniče svoju vezu i naprave svadbu. Zapravo, to su planirali još prošle godine kada je Sloba verio Jelenu, međutim zbog korone su odustali. Ko zna zašto je to dobro. Možda se i pomire, pa na jesen naprave neko veselje, ali sudeći po njimasada su u fazi gde uopšte ne prijaju jedno drugom. Ranije je sa Jelenom često izbacivao slike na društvene mreže, međutim u poslednje vreme ni to ne čini. Čak je i pobrisao one zajedničke koje su imali-zaključio je izvor.
ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x