Background adbanner
Background adbanner

NIŠTA NE MOŽE DA JOJ STANE NA PUT: Nakon što je opljačkana, Tamara i dalje sija!

Objavio: RHT
16/07/2021 11:26 AM

Poznata influenserka Tamara Kalinić nakon što je doživela neprijatnost sa lopovima, po poslednjoj fotografiji koju je objavila možemo videti da blista.

Tamara Kalinić-Foto:Printscreen Instagram

Influenserka Tamara Kalinić nedavno je doživela neprijatnost kada je zatekla obijen stan u Parizu. Ona je podelila sa svojim fanovima šta joj se dogodilo i da su joj pokradene stvari u iznosu od oko 300.000 evra.

Poznatoj jutjuberki i blogerki mnogi brendovi nudili su pomoć, nakon što je doživela neprijatnost, prilikom čega je naglasila da su joj velika podrška u tom trenutku bili prijatelji i porodica, kao i dečko, sa kojim je u vezi, koja je nakon svega ojačala, a on je za nju bio heroj

Naime, Tamara je podelila sa svojim fanovima na Instagramu fotografije na kojima su svi primetila da izgleda nikad lepše, da prosto blista, iako je imala ružan period iza sebe. Influenserka je pozirala na luksuznoj jahti u dugačkoj crnoj haljini, sa velikim puf rukavima, dok je kosu vezala u visoki rep i blagom šminkom istakla krupne tamne oči, sa svetlijom nijansom ruža na usnama.

Tako zanosna, zračila je pozitivnošću i elegancijom

Tamara je ispod fotografije se zahvalila svojoj prijateljici na predivno provedenoj večeri, tekstom koji glasi: ,,Kakva neverovtna noć! Tako sam ponosna na svoju prijateljicu što je organizovala događaj sa lepim ciljem i jedinim ciljem da decu u nevolji osmehne”

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x