Background adbanner
Background adbanner

NIŠTA IM NEĆE IĆI KAKO SU ZAMISLILI: Ovi znakovi će biti u problemu do 22. avgusta!

Objavio: RHT
05/08/2022 8:00 AM

Dok će nekome period vladavine Lava da bude izuzetno povoljan, neki znakovi će do 22. avgusta imati probleme i poteškoće.

Foto: youtube

Dok će nekima period vladavine Lava doneti sjajne šanse, sreću u ljubav i uspeh, nekim neće biti tako sjajno. Oni će proći kroz težak period u životu jer položaj zvezda nije najpovoljniji. Evo koji su to znakovi horoskopa:

Devica

Ceo period vladavine Lava, Device će se osećati neprijatno. Imaće samo jedan cilj- da budu prve. Međutim, suviše su slabe po karakteru da bi bile vođe. Mogu čak imati sukobe sa drugima zbog svog perfekcionizma. Navikle su da kontrolišu sve, a to može  veoma da iznervira druge.

 

Jarac

Zaboravili ste da pored posla postoji i život. Provodeći sve vreme za računarom, radeći, ne primećujete ono što se dešava oko vas. Zbog svega toga može da se desi da propustite nešto važno. Nažalost, ceo mesec biće vam obeležen negativnim tendencijama.

Bik

Tokom ovog perioda bićete radoznaliji nego ikada. Toliko da gurate nos u tuđe živote. To može negativno da utiče na vaš odnos sa drugima. Povedite računa o tome šta pričate, zbog „dugog jezika“ možete da izgubite prijatelje. Kontrolišite svoje reakcije kako ne biste ostali sami.

Izvor: najzena.rs

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x