Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

“NISI OTIŠLA KADA NAM JE BILO NAJTEŽE”: Luna i Nina emotivnom porukom čestitale Anabeli rođendan

Objavio: RHT
26/01/2023 10:00 PM

Luna i Nina Đogani su proslavile rođendan svog najbližeg člana porodice, majke Anabelu Atijas, emotivnim porukama na društvenim mrežama. Luna je objavila niz zajedničkih fotografija sa majkom, uz emotivnu poruku u kojoj je otkrila koliko je zahvalna što joj je Anabela pružala sve od sebe da bi bila srećna i ispunjena.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je takođe istakla da je Anabela najbolja baka na svetu, te da joj pruža sigurnost, ljubav i toplinu.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon ovih reči, ubrzo se oglasila i Nina, koja je takođe raznežila javnost svojim objavama i čestitkama. Ona je istakla da je majka Anabela najbolja žena, majka, baka i borac te da je uvek tu za njih, čak i kad im je bilo najteže. Nina je takođe iskazala zahvalnost što ih je majka naučila da budu dobri ljudi i da se uvek drže zajedno. Ona je izjavila da je ponosna na to kakav je čovek i majka Anabela te da bi uvek izabrala nju.

Foto: Printscreen Instagram

Ove emotivne poruke su raznežile javnost i pokazale koliko su Luna i Nina zahvalne i posvećene svojoj majci. Srećan rođendan, Anabelo Atijas!

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner