Background adbanner
calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
TAJNA AKCIJA ANELI I TERZE! Sofija će doživeti NERVNI SLOM, mislili da ih kamere ne snimaju! “BRAK SA DARKOM JE BIO SAMO PROBA” Šok priznanje Ane Sević, ovo niko nije očekivao EVO KAKO IZGLEDA KUĆA ANELI AHMIĆ! Pričalo se da nema vodu i grejanje, sada isplivala realna slika! (FOTO) SUTRA SE SLAVI VELIKA SVETITELJKA! Obogatila se na nečastan način, pa grehe okajala postom do smrti SKANDALOZNE FOTKE JELENE ILIĆ! Evo kako je izgledala pre operacija, niko je ne bi prepoznao! (FOTO) NOVI NAPAD NA RUSIJU! Na meti vojni kompleks, ima ranjenih TRUDNA POZNATA GLUMICA! Potvrdila srećne vesti u 34. godini! “DŽABA TI SVE KADA SI ZLO” Anelina majka brutalno napala učesnicu rijalitija, ona joj uzvratila: “Nisi vaspitala ćerku da ne širi noge kome stigne” SKANDAL! MORAO NA HITNU OPERACIJU! Peja za dlaku izbegao smrt, ovo su šok detalji “IVAN STALNO NEGDE ŽURI, JELENA JE NEKAKO…” Komšije RAZOTKRILE pravo lice Bosiljčića i pevačice, sve javno izneli “DOKTORE, ŽELIM DA ŽIVIM! Secite mi nogu odmah!” Potresna ispovest rijaliti zvezde koja cepa srca! “Probudila sam se dok su mi amputirali nogu” Njena borba i dalje traje (PROMO) EVO OD KADA SE OČEKUJE POGORŠANJE VREMENA! Poznato i kada kreću prvi znaci zime BEOGRAD SLAVI 80 GODINA SLOBODE! Impresivni vatromet i dronovi na Sava promenadi (FOTO) ERA OJDANIĆ SE ONESVESTIO U PROGRAMU! Pevač pao kao pokošen, hitno mu ukazana lekarska pomoć, voditeljka van sebe “NJEN ŠVALER, PRENOSILI JEDNOM DRUGOM…” Asmin javno objavio Ahmićkinu fotku sa muškarcem, raskrinkao šok detalje iz njenog života “KOD NAS NEMA BEŽANJA, KAO U DRUGIM RIJALITIJIMA” Saša Mirković objasnio kakav će rijaliti “IMANJE” biti! Učesnici će imati slobodu! (VIDEO)

“NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!” Nikad potresnija ispovest rijaliti učesnika Lazara Jeremića u SHOWBLIZ-U! “Mama je krila da ima TUMORE PO CELOM TELU!”

Objavio: RHT
20/10/2024 11:12 AM

“NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!”

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su bivšeg rijaliti učesnika, fudbalera Lazara Jeremića Jeru.

"NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!" Nikad potresnija ispovest rijaliti učesnika Lazara Jeremića u SHOWBLIZ-U! "Mama je krila da ima TUMORE PO CELOM TELU!"
Foto: Hype TV/ Privatna arhiva

Lazar je ispričao po prvi put na  televiziji HYPE sve detalje gubitka majke. Kako je naveo Jera je bio odvojen od roditelja od 12. godine zbog sporta, a samim tim je bio bez roditeljske ljubavi.

“NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!”

– Ja sam znao da je operisana, ali nisam znao šta se zaista dešava i koliko je u stvari ona bolesna. Kada god bi se ponudio da joj pomognem da ode do toaleta, ona je odbijala, jer je kao sve boli, u stvari ona je krila da je imala tumore svuda po telu. Nakon operacije, rak je metastazirao na limfne čvorove ispod miške i lekari su stopirali njenu terapiju koja je bila obavezna nakon operacije. – govori očajan Lazar, koji smatra da su lekari mogli drugačije, te mu ni danas nije jasno, zašto je stopirana majčina terapija.

"NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!" Nikad potresnija ispovest rijaliti učesnika Lazara Jeremića u SHOWBLIZ-U! "Mama je krila da ima TUMORE PO CELOM TELU!"
Foto: Hype TV

– Ona je mogla da podigne ruke, ne znam zašto su tako odlučili. Ne želim da krivim nikoga, sada je kasno, ali neke stvari mi i dalje nisu sasvim jasne. Kada je Hitna pomoć jednom došla, tražili su od oca da im kaže od čega boluje, a pošto sam ja tada bio tu, otac je izbegavao odgovor. Samo im je govorio “Pa eto ga njen karton, tu su vam svi nalazi, tu sve piše”. Tačno je krio od mene, koliko je situacija zaista ozbiljna. I samo me je jedan dan pozvao i rekao da je mama umrla.

Foto: HypeT

– Kada sam otišao na selo, nisam mogao da se odvojim od njenog kovčega. Taman kada sam rešio da se “smirim” i da budem sa njima, da nadoknadimo propušteno vreme, majka je umrla. To nikada neću prežaliti. – govori Lazar u emisiji ShowBliz.

Čekamo Vas! Kliknite na LINK ISPOD:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner