Background adbanner
Background adbanner

“Nisam imao velika očekivanja, PESMA NIJE BILA PO UKUSU ŽIRIJA” Saša Popović o “Hurricane” i plasmanu na Evroviziji

Objavio: RHT
23/05/2021 12:00 PM

Čelnik “Granda” Saša Popović i muzičar i direktor “Grand” produkcije, Sleksandar Milić Mili, gostovali su danas u jutarnjem programu na TV “Prva”, gde su govorili o Evroviziji koja je sinoć završena i plasmanu Srbije na ovom takmičenju.

Grupa “Hurricane” u finalu je osvojila 15. mesto, dok je pobedu odnela Italija.

– Nisam imao velika očekivanja, nismo bili favoriti, ali posle polufinala smo skrenuli pažnju na sebe. Devojke su bile fenomenalne, ali pesma nije bila po ukusu žirija. Ne mogu da verujem da nam čak 35 država nije dalo nijedan bod, stručni žiri iz samo tri države nam je dao poene – rekao je Saša Popović u “Jutru na Prvoj”.

– Nakon dugo vremena dobili smo pozitivnu selekciju u odabiru koga šaljemo tamo, mi smo već pobedili time što nas predstavljaju tri devojke koje su energija, talenat i lepota. To je ono što Evrovizija treba da nudi. Moj favorit je bila Francuska, ali i Italijan je bio fantastičan, ta energija. Mislim da će taj zvuk da se vrati, nezasluženo je što “Hurricane” nisu bile među prvih 5,6 – rekao je zatim Aleksandar Milić Mili.

Popović je dodao da je i njegov favorit, pored Srbije, bila predstavnica Francuske.

– Ja sam navijao za Francusku, kad sam video da naše devojke nemaju šanse – nadovezao se Saša.

Izvor: Blic

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x