Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem” NINA SENIČAR PODELILA INTIMNE TRENUTKE SA SINOM! Glumica se porodila pre 12 dana, a već se vratila radnim obavezama! (FOTO) “Vrlo brzo je bila dobro posle KIRETAŽE!” Ana Ćurčić smatra da je ANELI LAŽIRALA TRUDNOĆU: Evo šta kaže o Maji i Stanislavu (VIDEO) OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAKON VENČANJA! Bivša misica otkrila kako ona i Bogdan provode vreme, pa emotivnom objavom oduševila sve! (FOTO)

“NIKAD NISAM BILA LJUBOMORNA NA JELENU!” Indy EKSKLUZIVNO o romansi sa Zoranom Marjanovićem, pa progovorila o SVEDOČENJU na suđenju za UB*STVO njegove supruge

Objavio: RHT
15/07/2024 10:00 AM

“NISAM BILA LJUBOMORNA NA JELENU!” Indy EKSKLUZIVNO o romansi sa Zoranom

Kao bomba odjeknula je vest da je Indira Aradinović Indy uplovila u vezu sa čovekom koji je bio osuđen za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Foto: ATA images/HypeTV/Facebook printscreen/Jelena Marjanovic

U medijima se poslednjih nedelju dana pojavljivalo dosta informacija – od toga kako je Indy bila svedok na suđenju za ubistvo Jelene Marjanović. Pa do toga da su navodno izlazile informacije sa suda da je Zoranova majka izjavila da treba da se sasluša Indy kao glavni svedok.

SVE VREME JE BILA ZALJUBLJENA U NJEGA

Kako se navodi, njegova majka je rekla da je Indy bila ljubomorna na Jelenu i Zorana, kao i da je ona bila zaljubljena u njega sve vreme.

Indy je ekskluzivno otkrila da Zorana zna od svoje sedamnaeste godine i da je on nju naučio svemu:

– Od njega sam naučila mnogo! Znam ga od 17. godine. Emocije postoje još od tada. Dosta me je savetovao i mnoge stvari naučio i hvala mu. – započinje Indy priču dok joj društvo u studiju pravi Zoran.

Foto: Facebook printscreen/Jelena Marjanovic

– Do sad su spremne dve i po pesme pa ćemo videti šta od toga puštamo kao prvu.

Jel postojala emocija između vas?

Ja kažem da, prijateljska da, kao i sa njegove strane. Mi smo se poštovali pre svega pa gotivili, nismo se nikad emotivno voleli, niti smo se simpatisali. Niti smo ništa radili što je mimo granica profesionalnosti i odnosa koji je zahtevao vrlo jednu predostrožnost i odgovornost.

foto: instagram/printscreen/indy_ara_indira

Na kraju krajeva ja sam bila klinka tako da, kako sam rasla sa pesmama tako sam rasla i sa njima tamo kao osoba, ostalo sve znate. Nema šta da pričam, nema tu ništa što vi ne znate.

“NISAM BILA LJUBOMORNA NA JELENU!” Indy EKSKLUZIVNO o romansi sa Zoranom


Jel si bila ikada ljubomorna na Jelenu zbog njene veze sa njim?

Pa zašto bih bila ljubomorna kad sam ja tada imala svoju vezu i svoj život i nisam bila zaljubljena u Zorana u tom trenutku kad je ona imala sa njim život i kasnije brak.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN, jelena marjanović

Ja zauzete muškarce ne preferiram i ne gotivim nešto previše, kad je nešto tuđe to je tuđe, a kad nešto volim da je moje onda je moje! A da otimam nisam toliko poludela. Dovoljno sam lepa i sposobna da imam nekog ko će da bude samo moj! Zar ne? U globalu, nevezano sad samo za Zorana, pričam ovako.


Pa uvek je bilo tako, to je istina.

Pa to ti kažem, zašto bi se meni dopadao zauzet muškarac, a oni su tada bili baš idealan par. Mislim da je glupo bilo smetati nekom ko je prirodno jedno za drugo.

A jel sad on samo tvoj, pošto je slobodan?

Moraćeš to njega da pitaš da li je samo moj, ja koliko znam jeste.

Nisi ti tip žene koja bi tako lako delila nešto s drugom.

Pa dobro, za prvi put ja kažem svako može da pogreši a i poslednji.

Foto: Printscreen Instagram/indy_ara_indira

Jel si srećna sada?

Pa jesam, vidiš i po mom osmehu i zalećem se da sve ovo ispadne kako treba i puni smo energije, ideja što Zoran, nekako čini mi se da se vratio u neku svoju da kažem energiju koja je tada bila padala za prvi album i one pesme i eto. Što se kaže nešto se krčka i jedva čekam da to čujete i da podelimo to sa vama da čujemo i vaše mišljenje, mnogo mi znači.

Zoran kaže da pevam nikad bolje.


Jel veruješ u brak?

Da, ja nikad nisam odustala da ne verujem u brak! To što sam imala promašen prvi to ne znači da ne postoji brak.

A da li bi se, ako sutra dođe Zoran i pita da li bi se udala za mene, šta bi ti rekla?

Pa biće sve po mom.

Foto: Hypetv/Ata images

Kad možemo da očekujemo tvoje nove pesme?

Moje, naše nove pesme, jednu po jednu za sada i bukvalno neka ide onako po inerciji eto zato što stvarno je nenadana ova saradnja, neplanirana, odjednom, sudbinski se to sve odigrava, pa ne znam evo ja ga pitam isto, ljubavi kad će to da bude.


Šta ako se desi da zatrudniš sad?

Bože, pa hvala Bogu, onda napravimo još jednu pesmu onako živopisnu o trudnoći.

Vreme ti je da budeš majka.

Pa ne znam jel to treba on da čuje ili ja?

Oboje treba da čujete i da znate. Tebi još samo to fali da se ostvariš u životu sve što se kaže.

Hvala od srca, pre svega za tako divne reči sad mimo svega ali stvarno šta je Bog imao nameru za mene to će mi i dati.
Videćemo.

Jel si potpuno na zemlji, mislim u smislu da si ti zadovoljna svojim životom kako sada ide?

Pa jesam, zašto nisam, po prvi put se ne pitam šta će biti sutra, šta će biti prekosutra, nemam neke strahove ko što sam imala u prethodnoj vezi. Nemam neke okove u nekom tom psihičkom stanju mislim, skroz sam slobodna. I Zoran je neko ko mi daje satisfakciju za napred za tu muziku, a i ja njemu, dopunjuje me, a ovo privatno stvarno ništa se još ne dešava da bi to znala još uvek.

Jel si ti bila svedok na njegovom suđenju?

Ne, nikada, nije me niko zvao.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nisi nikada u policiju išla da daješ izjavu vezano za to?

Nisam.

Kako sebe vidiš do nove godine, živite negde kod tebe u stanu, kod njega u kući, gde ste, šta ste, kakav je vaš plan?

Pa videćemo kako će funkcionisati ovo, mi smo tek počeli da se zabavljamo, za sada se samo simpatišemo a dal ćemo da krenemo to ćemo da vidimo, do nove godine bi on stvarno trebao da imam kapacitet da me zavede i da me slomi.

Pa jel ste se ljubili bar do sada?

Jesmo se ljubili.

A jel ste išli dalje od toga?

Nismo još uvek.

Nemoj mi reći da se čuvaš za prvu bračnu noć.

Ne, ne čuvam se za prvu bračnu noć nego smo prosto fokus stavili na posao.

Foto: Instagram/indy_ara_indira

Kad ti napravi hit ti da mu daš, pre toga ništa.

E vidiš, dobro si me posavetovao, prvo hit pa onda ostatak večeri.

Želim da vam pesme budu zaista bomba, jer se to očekuje od tebe posle ovolike pauze i da pričamo sledeći put o milionima i na računu ali i na Youtubu.

Ako Bog da, ja se nadam, očekujemo nešto tako, i ako ne bude ja opet kažem, hvala Bogu za sve što mi je dao. U smislu i zdravlje i moje stanje koje se protezalo i hvala i na pogrešnim procenama i na svemu što sam prošla do sada.

Jel ti čestitala Edita?

Nemam neki kontakt s njom da kažem na tu temu, ne znam šta da mi čestita.

Foto:Instagram/Indy_ara_indira


Novog dečka, da bude srećna što joj sestra srećna.

Kog dečka, ne znam o kakvom dečku pričaš.

Ovom što sedi sad pored tebe.

Zoran je možda moj dečko, nismo još to potvrdili. Za sad je samo saradnja na pomolu a videćemo ostatak.

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

BONUS VIDEO:

Pokojna majka mi dolazi nocu da me pokrije!” Dusica Grabovic KOLABIRALA zbog smrti oba roditelja?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner