Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

NIŠ: Velika zaplena dragocenosti i nakita na niškom aerodromu!

Objavio: RHT
09/08/2023 9:15 AM

Carinici u saradnji sa policijom na aerodromu ”Konstantin Veliki” u Nišu osujetili su pokušaj krijumčarenja jedne putnice stare 61 godinu!

ATA images

ATA images

U saradnji sa pripadnicima granične policije MUP-a Srbije carinici su na aerodromu „Konstantin Veliki” u Nišu sprečili pokušaj šverca dragocenosti i nakita, koji je jedna putnica htela da prokrijumčari na liniji Niš-Bazel. Kako je saopštila Uprava carine Srbije, slučaj je otkriven u nedelju 6. avgusta popode, tokom kontrole putnika koji su čekali let za Švajcarsku. Tom prilikom putnica rođena 1962.godine na pitanje carinika  da li ima nešto da prijavi za carinjene, odgovorila da sem ličnih stvari nema ničeg vrednog sa sobom.

Detaljnom kontrolom njenog ličnog prtljaga, međutim, službenici Carine Srbije otkrili su da je u njenom ličnom prtljagu velika količčina neprijavljenih dragocenosti, zlatan nakin i jedan ručni časovnik marke ”Roleks”. Odmah potom obavljen je i lični pretres ove žene i utvrđeno da je putnica deo dukata i nakita sakrila i na sebi u tkanini obavijenoj oko pojasa. Potom je utvrđeno i da je deo zlatnog nakita sakrila u pakovanju papirnatih maramica i ženskim najlon čarapama, što je bilo u marami kojom je obavila svoju glavu.

Kako je saopšteno ukupno je otkriven 21 zlatni prsten, 10 dukata u okviru i sa priveskom za kopčanje, par zlatnih minđuša, dve zlatne narukvice sa ugrađenim poludragim kamenjem, kao i jedan ručni časovnik marke ”Roleks” model (”Oyster Perpetual Datejust”).

Dragocenosti su procenjene na vrednost od oko dva miliona dinara, a njihova sudbina biće poznata nakon okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner