Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Nino otkrio kako reaguje na Teodorine gole fotke!

Objavio: RHT
10/06/2021 9:47 AM

Na sinoćnoj reviji Stefana Cvijovića Cvije, pojavili su se i Teodora Džehverović i njen dečko Nino Čelebić koji je novinarima otkrio kako reaguje na Teodorine gole fotgrafije.

“To je njen posao. Ja to stvarno razumem, sve velike zvezde u svetu se ponašaju onako kako se ona ponaša ovde. Ona je zveda ovde i koliko god neki ljudi pokušli to da ospore ja sam naučio sa tim da živim i nemam šta da kažem o tome. Devojka ima preko milion pratilaca, pravih milion, to sigurno nije bez razloga. Ona nije bez razloga tu gde jeste, nije preko noći postala poznata, kao što nije ništa radila preko noći, a i generalno preko noći nije nigde, pa ni u sportu. Ima veliku podršku od mene.”

Nino je skroz u pravu sa tom izjavom i poručujemo mu da bude ponosan na svoju devojku.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner