Background adbanner
Background adbanner

Niko nije znao šta je uzrok! Konačno otkriveno zašto je pevačica Teodora Džehverović ležala u bolnici i primala infuziju!

Objavio: rht
28/07/2021 2:00 PM

Teodora Džehverović proteklih dana mnogo radi, a neke njene kolege objavile su i fotografije pune diskoteke u kojima je ona nastupala.

Teodora Džehverović-Foto:Printscreen Instagram

Međutim, odjednom se u javnosti pojavila vest da je pevačica završila na infuziji. Takođe, na društvenim mrežama mnogi su mogli da vide da je Teodora završila u bolnici, a sada je otkriveno i šta joj je.

Mnogi su se zabrinuli da će pevačica odložiti svoje nastupe, ali na sreću njenih fanova, oglasila se Teodorina portparolka za odnose s javnošću i izjavila da je Džehverovićeva dobro. Ona je otkrila da je Teodora bila iscrpljena i da je primila samo dozu vitamina putem infuzije. 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x