Background adbanner
Background adbanner

NIKO NIJE ZNAO DA JE BILA ZALJUBLJENA U NJEGA: Pesma Ksenije Pajčin posvećena je ovom FUDBALERU (VIDEO)

Objavio: RHT
25/09/2022 8:30 PM

Ksenija Pajčin od samog početka karijere važila je za najlepšu i najzgodniju pevačicu na našoj estradi. Mamila je uzdahe gde god da se pojavi, a njen originalni stil i nastup i dan danas se prepričavaju.

Foto: printscreen YouTube

Autentična i hrabra, Ksenija je uvek energijom skretala pažnju na sebe, a život i ljubavi koje su ga pratile bile su burne, sve dok se nažalost, sve nije burno i završilo 16. marta 2010. godine kada ju je njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, ubio, nakon čega je presudio i sebi.

Dvanaest godina nakon ovog zločina i dalje na videlo izlaze tajne svima zanimljivog para i još uvek je misterija šta se tačno, te noći, dogodilo.

Pre Filipa Ksenija je bila u vezi sa mnogim muškarcima sa javne scene, a ono što malo ko zna da je jednom i posvetila pesmu. Naime, pesma koja je i dan danas hit “Sviđa mi se on” snimnjena je za fudbalera Peđu Mijatovića u kog je Ksenija navodno bila zaljubljena.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x