Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TERZU STIGLO GORKO KAJANJE! PLAKAO KAO KIŠA! Ljubavnica bez srama rekla da nema empatije prema trudnoj Milici, pa zgrozila javnost! ODBOJKA ZAVIJENA U CRNO! Preminuo legendarni srpski trener! HYPE TV PROGRAM ZA PETAK, 11. OKTOBAR! Ekskluzivno “CarCast sa VaVanom” i “ShowBliz” – NE PROPUSTITE! ALKARAZ O POVLAČENJU NADALA! Evo šta je rekao o IZNENADNOJ odluci Rafe! TO MU NIKAD NEĆE ZABORAVITI! Novak Đoković je igrom sudbine poslao Nadala u penziju?! ŠTA SE DEŠAVA SA STANIJOM I ASMINOM?! Izvor za Hype TV otkriva ŠOK DETALJE: “Ne čuje se sa ćerkom, Aneli je imala priliku da se izvini” GOCA TRŽAN OTKRILA GDE ŽENE GREŠE U PARTNERSKIM ODNOSIMA! Pevačica EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” Snežane Dakić! SORAJA OBJAVILA FOTKU SA SINOM IZ BOLNIČKOG KREVETA! Zabrinula sve: “Moj hrabri dečko!” (FOTO) CITY HYPE! Đani o RAZVODU! Tijana M o novom dečku! Jasmina Ana URNISALA rijaliti učesnike! (VIDEO) OVO JE OBRAZOVANJE RELJE POPOVIĆA! Šokiraćete se kada saznate, ove detalje skoro niko nije znao! NAKON URAGANA “MILTON” FLORIDA PUNA ALIGATORA! JEZIVE SCENE! Stanovnici u panici, napadaju i automobile! (VIDEO) UHAPŠEN BORANIN ZBOG IZAZIVANJA PANIKE! Na društvenim mrežama iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ub*stvo Danke Ilić, u njegovom stanu pronađen eksploziv i dr*ga! OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU NAJBOLJI U KREVETU! Zagarntovan vam je užitak sa njima, a na ovaj način možete da ih osvojite “IMAM MILIJARDU SVOJIH PROBLEMA…” Janjuš se oglasio za Hype TV nakon Miljanine KIRETAŽE, evo da li se čuo sa Zolom! “PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) “NE ŽELIM SADA…” Marija Kulić besna i van sebe za Hype TV nakon što je Miljana AB*RTIRALA DETE!

NIKO NIJE IMAO POJMA DA JE ŽENA JOKIĆA OVOLIKO VISOKA

Objavio: RHT
14/06/2023 11:00 PM

Svi se ovih dana pitaju ko je Natalija Jokić, supruga Nikole Jokća. Iza svakog uspešnog sportista stoji uspešna ljubavna veza, stalbilan emotivan život i snažna podrška voljene osobe, gotovo da je pravilo.

Foto: Printscreen Instagram

Ovo pravilo definitivno važi u slučaju svetskog košarkaškog asa Nikole Jokića i njegova supruge koja je zaintrigirala svetsku javnost. Kako je Nikola koračao ka vrhu, svi su požurili da saznaju što više o ženi koja je najbliži svedok njegovih uspeha.

Nikola Jokić je istorijsku pobedu Denver nagetsa u finalu NBA lige proslavio sa Natalijom i njihovom ćerkom Ognjenom kao i sa ostalim članovima porodice.

I na tom slavlju je pored brojnih detalja, zapala za oko razlika u visini koja deli poznati par. O toj razlici umela je da se našali i sama Natalija, a nije lako “parirati” Nikolinoj visini od 211 cm.

Ovim detaljem bavili su se i američki mediji poput “thesportslite” koji navodi da je Natalija visoka 173 cm. Ovaj portal je jedan od brojnih koji je pisao o Jokićevoj supruzi koja je bila tema i američkog magazina “People”.

Natalija se pre udaje za Nikolu prezivala Maćešić. Kada su počeli da se zabavljaju, on je nosio dres Vojvodine Srbijagas, a ona je upisala studije psihologije na Metropolitan Stejt univerzitetu u Americi. Bila je veoma posvećena obrazovanju, zbog njenih studija nakratko su bili razdvojeni, a zatim nastavili tamo gde su stali kada se Jokić preselio za SAD.

O tome je pričao i sam Nikola: “Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo, ona je otputovala”.

Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

“Thesportslite” piše da je Natalija 2018. dobila master diplomu iz psihologije na MSU u Denveru, gde je i diplomirala. Ona je taj uspeh obeležila na Instagramu gde je dobila brojne čestitke.

Pomenuti sajt dodaje da je godišnja plata Natalije Jokić oko 100.000 dolara.

Amerikanci pomno prate i Instagram profil Natalije Jokić koju na ovoj društvenoj mreži prati 48 hiljada ljudi. Pre dve nedelje imala je 17.5 hiljada pratilaca, prema pisanju “thesportite”.

Natalija na Instagram profilu objavljuje niz prelepih porodičnih uspomena, slavi Nikoline uspehe, otkriva niz zanimljivih detalja iz privatnog života.

Sa Nikolom se verila u januaru 2020. a venčali su se u oktobru iste godine u Somboru. “Najbolja žurka svih vremena”, napisala je pored slike sa svadbe. Imaju ćerku Ognjenu koja je rođena u Denveru.

“Za sve što smo bile juče, za sve što smo danas i za ono što ćemo biti sutra, hvala!”, istakla je pored slike sa roditeljima i sestrom Majom.

(espreso)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner