Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUJNA PLAVUŠA UŠETALA U TERETANU I NAPRAVILA TOTALNI KOLAPS (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Priznala je da VOLI ovog cimera! PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE (VIDEO) Paris Hilton PRIZNALA zbog čega je unajmila SUROGAT MAJKU: „I dalje imam NAPADE PANIKE!“ NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac (FOTO) MERIL STRIP SIJA I NAKON RAZVODA! Legendarna glumica se pojavila sa svojih četvoro dece, ćerke neverovatno LIČE NA NJU! “KOKOS” IZAZOV – NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak? “NEKO JE POKUŠAO DA MI NAUDI!” TAKIJU ZAPALJEN AUTO, VIDNO UZNEMIREN SE OGLASIO! KIPTI RAT IZMEDJU POPULARNOG REPERA I TIKTOKERA! SAJFER BESAN KAO RIS: “KRADETE NAM HLEB!” Hoćete da zadržite Windows 10? Moraćete da plaćate za ažuriranja Suzana Mančić zvanično postala PENZIONER, otkrila kolika joj je penzija: „MINIMALAC ALI…“ (VIDEO) “TO JE NJEGOVA SRAMOTA, NE MOJA!” Mirka Vasiljević o Vujadinovoj PREVARI, glumica oštra – On gubi, uradio je POGREŠNO! “JA MOGU DA IMAM KOJU HOĆU, A TOLIKO SAM PROPATIO!” Ša otvorio dušu o Vanji i razvodu! Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: “Američka lutka” je raj za oči (FOTO) KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNE GLUMICE Jelena Paunović Čvorović: “Bila je duhovita i inteligentna žena!” BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Postala prava Merlinka, a za promenu zaslužan ovaj POLITIČAR! (FOTO/VIDEO)

NIKO NIJE BEZBEDAN Bube od 5 milimetara divljaju Evropom! Sve je počelo u Parizu! Stižu i kod nas? (VIDEO)

Objavio: RHT
11/10/2023 9:17 PM

Ovo je veoma loše. Ima ih na stotine. Možete da vidite male bube, one su unutra. 

Foto: HYPETV ilustracija

Velika je samo 5 milimetara, a izazvala je paniku u najvećoj zemlji Evropske unije. Već danima svi pričaju o najezdi stenica u Francuskoj. Društvenim mrežama kruže snimci bubica u gradskom prevozu.

Ali izgleda da je bubama dosta Pariza, pa su otputovali u druge zemlje. Obično putuju sa turistima.

Kako ih prepoznati i kako ih se otarasiti

U Francuskoj su se našli u školama, vozovima, bolnicama, bioskopima i aerodromima, a postali su tema u Narodnoj skupštini.

“Milioni naših zaraženih građana pate zbog njih. Zbog njih gube san, izazivaju paranoju i socijalno ih izoluju. Stenice su nacionalni problem javnog zdravlja, ali vi ništa niste uradili”, upozorila je Matilda Panot, članica Francuske Narodne skupštine. Ali stenice nisu samo u Parizu. Stigli su i do londonskog metroa. O njima je govorio i gradonačelnik Londona, a veliki broj primećen je i u obližnjem gradu Lutonu.

@vicenews

Paris is overrun with bed bugs. The deputy mayor of Paris, said the problem is “widespread” and that “no one is safe.” #paris #france #parislife #bedbug #bedbugs #bedbuginfestation

♬ original sound – VICE News

“Već su ovde”

“Ovo je veoma loše. Ima ih na stotine. Možete da vidite male bube, one su unutra. Ima ih bukvalno više od sto”, rekao je istrebljivač Tirel Vilis. Ali, kako to obično biva, za neke su društvene mreže zabavne. 

Uprkos zabavi, oni takođe pružaju neke korisne savete. Na primer, kako ih prepoznati i kako se odbraniti od njih. Slika Pevačica je otkrila o čemu se već neko vreme priča… Smetaju im niske i visoke temperature, pa je dobro oprati čaršave na 90 stepeni ili staviti u zamrzivač.

U težim slučajevima treba pozvati istrebljivače koji više puta čiste stan, u zavisnosti od životnog ciklusa stenica. “Mogu na krevetu. Mogu u dušeku, ispod dušeka, u jastučnici, mogu u ramu za slike, bilo gde pored kreveta. A mogu i u radijatoru”, objasnila je Đurđica Sejdić, vlasnica službe za čišćenje. Stenice se mogu naći i u podovima, električnim vodovima, zavesama, parketu, tepisima i u svakoj pukotini u zidu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner