Background adbanner
Background adbanner

NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Nikada viđena fotka Zdravka Čolića!

Objavio: RHT
20/11/2022 3:00 PM

Uspomena iz mladosti

Foto: ATA Images

Jedna od najvećih zvezda na Balkanu Zdravko Čolić prepoznatljiv je po dužoj kosi, imidžu koji je negovao godinama, a sada je osvanula njegova fotografija iz mladosti na kojoj je ošišan na kratko.

Zdravko je na ovoj fotografiji pozirao u uniformi koja se sastojala iz sive košulje zakopčane do grla i maslinastozelenog vojničkog odela.

“Bio je prelep! Neponovljiv na estradi”, “Prvi put u životu ga vidim sa kratkom kosom”, Kakvo je to bilo vreme, kad je i Čola služio vojni rok”… su samo neki od komentara.

Inače, iako je danas jedna od najvećih regionalnih zvezda, malo ljudi zna da se svojevremeno bavio i potpuno drugačijim poslom.

Naime, u periodu od 1985. do 1989. godine živeo je u Zagrebu i bavio se privredom.

„Bio sam neka vrsta menadžera i čoveka koji je imao određena uložena sredstva u oblasti telefonije. A šira javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kada sam uhapšen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu“, rekao je on jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x