Background adbanner
Background adbanner

NIJEDNA DEVOJKA NIJE HTELA DA ME POGLEDA: Sada jedan od najvećih zavodnika, nekada je bio ZAVISNIK

Objavio: RHT
23/06/2022 10:25 PM

Američki glumac Bredli Kuper (47) napravio je svoj proboj kao istaknuti član glumačke ekipe u popularnom špijunskom trileru “Alias” u kojoj je igrao sa Dženifer Garner.

FOTO: printscreen/instagram

Međutim, slavni glumac je otkrio u podkastu kod Džejsona Bejtmena, da ga je depresija u trećoj sezoni serije koštala i da je tada nastao “problem sa drogom i alkoholom.”

– Bio sam tako izgubljen i bio sam zavisnik od kokaina – to je bila druga stvar”, rekao je Kuper , dodajući: “Povredio sam Ahilovu tetivu odmah nakon što sam dobio otkaz u seriji “Alias” i borio sam se sa “nultim samopouzdanjem”.

Depresija ga odvela u poroke Međutim, Bredli priznaje da je imao sreće što su se njegovi problemi sa drogom pojavili dok je još bio relativno mlad i kada je počinjao svoju glumačku karijeru. Kuper je objasnio da se to sve dogodilo 2004. godine, kada je živeo pored glumca Džejsona Bejtmana. Njih dvoje su jedne večeri otišli na večeru sa još jednim prijateljem, a Arnet je pitao Kupera kako misli da je prošla noć.

Osim što je shvatio da je zavisnik, Kuper je rekao da ga je to nateralo da vidi da ta lažna, povučena osoba koju je pokušao da prikrije ne funkcioniše. Shvatio je da je sve vreme drogom i alkoholom ispunjavao nedostatak samopoštovanja, te da je samo pokušavao da se uklopi.

– Nisam mogao da uđem ni u jedan klub, nijedna devojka nije htela stvarno da me pogleda. Potpuno sam bio depresivan – rekao je gumac.

FOTO: printscreen/youtube

Kuper se preselio u Los Anđeles zbog svoje uloge u drami sa Dženifer Garner na ABC-u i osećao se kao da se vratio u srednju školu.

– Svaka stvar je apsolutno zasenjena ili dovedena u veličanstvene boje činjenicom da sam postao otac divnom ljudskom biću – rekao je Kuper.

Zanimljivo je da su mu omiljena sporedna uloga u “Wedding Crashers-u” i njegova glavna uloga u filmu “Mamurluk” pomogli da oživi ponovo svoju karijeru i dovede je do samog vrhunca.

Međutim, Vil Arnet, Bredlijev doživotni drug, verovao je da je suočavanje sa njegovom zavisnošću neophodna “metamorfoza” pre nego što je postao poznat u filmu “Mamurluk”. U međuvremenu, glumac je otkrio i da se njegova perspektiva života promenila kada je postao trezan, a o tome je govorio uu intervjuu za GK 2013.

– Snimao sam ove filmove i morao sam da upoznam Sandru Bulok i ostalu ekipu, kako bi radi sa njima. I ja sam trezan, i ja sam kao… “Oh, ja sam zapravo svoj. I ne moram da puštam ovaj etar da bih bio neko drugi – zaključio je slavni glumac.

Izvor: Still, Kurir

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x