Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

NIJE USPELA DA SAKRIJE DEČKA: Sanja Vučić progovorila o novoj ljubavi!

Objavio: RHT
29/01/2023 5:30 PM

Sanja Vučić je nedavno napustila Uraganke i počela solo karijeru

Foto: Printscreen instagram

Nove pesme samo nižu uspehe, a Sanja otkriva koliko je ona zadovoljna postignutim rezultatom do sada.

– Prezadovoljna sam, pesme su dobro prošle, poslebno pemesma „Omađijan“, sa Nućijem sam se lepo dogovorila i želela sam da imam duet sa njim – dodaje ona i otkriva da li je teže nastupati u grupi ili solo:

– Prednosti su svakako to da sam odlučuješ, svoj si čovek, a mane to da je napornije i teže je sam nastupati i davati izjave medijima.

– Smatram da je intima nešto što treba da ostane moje, igrom slučaja se saznalo da jesam u vezi. Tako da je bilo suludo da skrivam i pravim neku farsu oko toga – kaže Sanja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner