Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

NIJE SVE ONAKO KAKO SE PREDSTAVLJA PUBLICI: Nema ni jedno veliko srpsko estradno ime na Music Awards Ceremony!

Objavio: RHT
25/01/2023 10:15 PM

Brojne poznate ličnosti pojavile su se na muzičkom događaju Music Awards Ceremony, ali ne i Aca Lukas, Miroslav Ilić, Ana Nikolić, Ceca, Leontina, Hor Čarolija, Jelena Karleuša, Van Gog, Željko Joksimović, Dragana Mirković, Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik i mnoga druga velika imena regionalne muzičke scene.

Foto: Printscreen Instagram Story

Da se primetiti da će učestvovati mnogo više izvodjača iz Hrvatske, nego iz Republike Srbije iako je samo takmičenje u srpskoj prestonici.

Nije sve onako kako se predstavlja publici. Ovih dana naslovi što se tiče ovog dogadjaja uglavnom glase ovako- “MAC najveće muzičko takmičenje”, što treba i opravdati.

Uvek brzo ispliva ono što je istinito.

Objasnimo:

Najveće- da bi bilo najveće mora da ima i najveće zvezde, a ne samo mlade nade željne dokazivanja

Takmičenje- onda to zaista i treba da bude, a ne da se deset dana pre početka samog “takmičenja” već sazna da je sve namešteno.

Foto: Printscreen

Takodje da bi se opravdala vrednost samog dogadjaja sve mora da bude na vrhunskom nivou, a ne da na dan pre početka Jelena Gavrilović propadne kroz binu i potpuno se “razbije”. Izgleda da je Sky music production više razmišljao o pr tekstovima i plaćenoj reklami, nego o bezbednosti izvodjača i publike.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner