Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

NIJE MALA NAIVNA: Isplivala eksplicitna prepiska MILICE TODOROVIĆ sa nepoznatim muškarcem!

Objavio: RHT
05/11/2021 4:00 PM

Popularna pevačica Milica Todorović konačno je otkrila pravi tekst koji je dugo krila za svoju pesmu “Ljubav manje”.

Folk pevačica Milica Todorović osvojila je srpsku javnost kada se kao mlada devojka pojavila u jednom muzičkom takmičenju. Osim odličnog glaca, Milica Todorović publiku je osvojila i svojom spontanošću, smislom za humor i iskrenošću.

Printskrin

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavila se anketa gde umesto reči ljubav u tekstovima pesama treba da se zameni sa rečju ku**c.

– Ubaci ku**c umesto ljubav u tekstovima pesama i započni zabavu – pisalo je u storiju jednog profila.

Printskrin

Prva se oglasila Milica Todorović koja je napisala:

– Jedan ku**c manje, 3:0 za kajanje.

Nakon njenog komentara, odmah se oglasila i njena dugogodišnja drugarica Slavica Ćukteraš koja je takođe učestvovala u ovoj igrici.

– Mrgude, kad ti ku**c zafali… – napisala je Slavica.

Ovo je sve bila šala naših pevačica, ali komentari su se nizali u nedogled. Jedno je sigurno, a to je da su pevačice pokrenule novi trend koji nije prošao nezapaženo. Ko će se još oglasiti od pevača ostaje nam da vidimo.

IZVOR: ESPRESO.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner