Background adbanner
Background adbanner

NEZVANI GOST U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica iznenadila sve fotografijom (FOTO)

Objavio: RHT
28/09/2022 10:00 PM

Folk zvezda Dragana Mirković oglasila se na Instagram nalogu iz svog dvorca i objavila fotografiju na kojoj pozira sa sovom.

Foto: ATA Images

Pevačica je objavila kolaž fotografija na kojima pozira sa sovom, koja je, makar sudeći po njenoj objavi slučajno zalutala u njen dvorac.

Na jednom snimku se vidi Dragana koja drži sovu u rukama i ljubi je, a uz to dodaje:

-Imamo jednog nezvanog gosta – otkrila je kroz smeh.

FOTO: instagram

Podsetimo, Dragana Mirković decenijama važi za je jedna od popularnijih pevačica na Balkanu koja ima imidž porodične žene i uživa u skladnom braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem, a koliko im u ljubavi cvetaju ruže, svedoće njihove mnogobrojne zajedničke objave.

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x