Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Nezapamćen haos u “Zvezdama Granda”! Zaratili Marija Šerifović i Mili!

Objavio: RHT
30/05/2021 6:31 AM

Na snimanju poslednje emisije muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda” došlo je do oštrog sukoba između Marije Šerifović i Aleksandra Milića Milija.

Marija Šerifović-Foto:Printscreen/Instagram

– E, ne može! Ovako ne može! poručila je besno pevačica, revoltirana time što je kompozitor sačekao da ostali članovi žirija daju svoje glasove kako bi on svojim tasterom presudio da li jedan kandidat prolazi dalje ili ne.

– A što ti šištiš?! odbrusila mu je Marija.

– Ti šištiš!  brecnuo se na nju Mili.

Aleksandar Milić Mili-Foto:Printscreen

– Ti imaš, čoveče, problem! Glasa se na tri, četiri, sad! Svoje vreme rešavaj sam sa sobom! To što radiš nije okej! nije se dala Šerifovićeva.

– Jahaću po njima! besnela je i Viki Miljković, na šta joj se Ana Bekuta suprotstavila konstatacijom:

 Ti jašeš sve ovo vreme!

– Da, i tek ću da jašem! zaključila je Miljkovićeva.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133