Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU

NEVIĐENA PREVARA: LAŽNI TRGOVAC OJADIO MLADENOVČANINE! Prazna i štala i džep!

Objavio: RHT
30/12/2022 7:45 PM

Bez novca, četiri bika i krave ostao je i Milošev stric, Goran

Foto: Screenshot Youtube

Policija pokušava da uđe u trag lažnom trgovcu koji je prevario nekoliko stočara u okolini Mladenovca za višemilionsku svotu.

Kada je rešio da proda tri bika, Miloš Janković iz Koraćice kod Mladenovca postavio je oglas na internet. Ubrzo se javio kupac sa odličnom ponudom, a dogovor je bio da iznos od milion i sedamsto hiljada dinara uplati na račun.

Međutim, nakon što je kupac, za kog se ispostavilo da je prevarant, kamionom odvezao stoku, porodici Janković ostala je prazna štala, ali i novčanik.

“Nisam hteo da mu dozvolim da ode dok uplata ne legne, posle nekih pola sata sedenja, pokazao mi je poruku iz svoje banke da je uplata prebačena na moj račun. Proveravam poruku, stvarno je tako, pisalo je i moj broj računa, ime, prezime, sve, sve. Nakon toga mi pokazuje izveštaj sa mejla da je transakcija obavljena, ali u međuvremenu zove knjigovođu i kaže da ne može biti novac danas zato što je već kasno, bilo je oko pet časova popodne, nego da će biti sutra zato što je velika suma novca. U pitanju je bilo 1.700.000 dinara. Nakon toga gasi telefon, nisam imao više nikakav kontakt sa njim, a pare naravno nisu legle,” navodi prevareni Miloš Janković.

Ovo mi se nije desilo nikad, a bavimo se poljoprivredom, od kad sam dete bio i otac mi se bavio poljoprivredom, nikada nam se ovo nije desilo. Prodavao sam i ranije nakupcima, pazarcima raznim, uvek su nam plaćali, i na račun”, kaže Goran Janković.

Slučaj su prijavili policiji u Mladenovcu. Na pitanje dokle se stiglo sa istragom, iz Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu dobili smo pisani odgovor da je u toku pretkrivični postupak, odnosno da se proveravaju navodi krivične prijave protiv NN izvršilaca.

Izvor: Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner