Background adbanner
Background adbanner

NEVEROVATNO! Lajv Ivane Aleksi i Vladimira Tomovića pratilo 25.000 ljudi! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/04/2021 10:00 AM

Vladimir Tomović  i još uvek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, snimali su lajv na Intagramu koji je poratilo više od 25.000 ljudi, a svi komentarišu da je Ivana prelepa.

Naime, nakon nagađanja o njihovom ondnosu, Ivana i Vladimir odlučili su da se oglase i tom prilikom jasno su stavili do znanja da nisu u vezi, kao i  da se nisu uživo upoznali, ali da Nenadova supruga ceni Vladimirovu podršku.

Kako su pojedini nagađali da su njih dvoje zajedno i da planiraju dete, Ivana je tokom lajva sa knedlom u grlu rekla da je godinama pokuašavala da zatrudni, a teško joj je bilo da priča i o prevari supruga sa Tarom Simov.

Ivana je tokom lajva imala širok osmeh na licu i blagu šminku, a kosu je prebacila sa strane. Nije želela da govori o suprugu, ali je u jednom trenutku rekla da čeka razvod.

Šta je to zainteresoalo ivoliki broj ljudi i šta su sve Ivana i Vladimir rekli pogledajte u video-prilogu:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x