Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Neverovatna transformacija Ane Kokić! Spremna za veliki povratak!

Objavio: RHT
19/05/2021 9:00 AM

Pevačica Ana Kokić oduševila je fanove najnovijom fotografijom na društvenoj mreži Instagram.

U providnoj zelenoj bluzi pevačica je zagolicala maštu svojih pratioca, a na ovo izdanje nisu ostali imuni pripadnici jačeg pola.

Inače, u poslednje vreme, Ana se povukla iz medija, mnogi su se zapitali gde je nestala, međutim, a kako Alo! piše, pevačica se sprema za veliki povratak.

Atraktivna Kokićeva u poslednje vreme eksperimentiše i sa frizurama, što rado deli sa fanovima na društvenim mrežama, a nakon poslednje objave mnogi komentarišu da se dosta promenila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner