Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Nevena Božović trudna?! Sakriva stomak i na Instagramu!

Objavio: RHT
02/06/2021 11:09 AM

Ekipa Hype televizije prisustvovala je sinoć otvaranju jednog eminentnog frizerskog salona u Beogradu. Među mnogim poznatim ličnostima koje su prisustvovale ovom događaju bila je i pevačica Nevena Božović. Ona nije bila mnogo raspoložena za ćaskanje sa novinarima, ali ono što je svima privuklo pažnju je njen stomačić koji je pokušavala da sakrije širokom jaknom.

Nevena Božović

Šuška se da je mlada umetnica u drugom stanju, a te tvrdnje dodatno su podgrejane činjenicom da Nevena već izvesno vreme krije stomak i na Instagramu.

Nevena Božović

Naime, na većini fotografija ona je u širokoj garderobi ili strvarima koji prikrivaju stomak. Prinova je logičan splet događaja s obzirom da je pevačica udata za pilota iz Crne Gore, a da li su ova nagađanja tačna, ostaje da saznamo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner