Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

NESVAKIDAŠNJE IZDANJE SRPSKE MANEKENKE USIJALO MREŽE!

Objavio: RHT
10/03/2023 10:30 PM

Dejana Živković, manekenka koju smo upoznali u modnom takmičenju “Prvo lice Srbije”, godinama je u centru pažnje medija.

Foto: Printscreen Instagram

Dejana je oduvek bila interesantna javnosti zbog navoda “da je sva izoperisana”, ali i zbog golišavih slika na društvenim mrežama na kojima je u prvom planu njena savršena figura.

Dejana se nedavno udala i postala mama dečaku Lavu, s kojim je sada objavila sliku o kojoj svi pričaju. Manekenka je pozirala sa sinom u avionu, a primetno je da na licu nema šminke, ali i da joj se vide podočnjaci.

Pratioci su primetili i da na slici koju je objavila na svom storiju nema filtera za ulepšavanje. Pogledajte kako izgleda.

Foto: Printscreen Instagram

Pogledajte i kako izgleda na Instagramu:

mondo

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner