Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Nestao Darko Lazić! Policija traga za njim!

Objavio: RHT
03/04/2021 4:00 PM

“Nije Ana glupa, na njenom je imenu, trebala je sama da se reši, ne može neko drugi to da uradi umesto nje. Darko ne živi sa njom već 4, 5 godina, ima svoj život, šta joj je više Darko kriv”

Kako pišu domaći mediji, porodica i policija ne mogu, navodno, da dođu do Darka Lazića

.Od pevača navodno nema ni traga ni glasa otkako je policija otkrila u gradu automobil iz 2015. godine koji je kupio bivšoj supruzi Ani Savić, a koji sada ima lažnu registraciju.

Policija, navodno, želi da obavi razgovor sa Darkom, ali on se, po navodima bivše supruge, ne odaziva na pozive i telefon mu je nedostupan, iako je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, a kako domaći mediji saznaju ne boravi ni u rodnom Brestaču.

Darko Lazić – Foto: Printscreen Instagram

Darkov broj telefona je nedostupan tokom celog dana, a njegova majka Branka javila se i dala izjavu.

– Nije tačno da je dolazila policija i da se Darko krije, šta već. Policija nije dolazila, otišao je do Marine da vidi malog zato što je Marina ostala par dana kod svojih. Darko je tu, juče sam bila sa njim. Niko nije dolazio da ga traži – rekla je Darkova majka.

– Ne znam šta je sa tim automobilom, kad je to kupljeno 2017, 2018. ili 2016… Nisam upućena u to, samo ono što sam pročitala, ali smatram da ako se automobil vodi na Anino ime, ona je trebala sama da se reši tog auta… Nisam sa Darkom razgovarala o tome, ali ako je tako kako se piše, auto na čije je ime taj je sam trebalo da se teši njega. Nije Ana glupa, na njenom je imenu, trebala je sama da se reši, ne može neko drugi to da uradi umesto nje. Darko ne živi sa njom već 4, 5 godina, ima svoj život, šta joj je više Darko kriv – zaključila je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133