Background adbanner
calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PLAŠE SE DA PAF DIDI NE IZVRŠI SUICID U ZATVORU?! Reper pod strogim nadzorom u pritvoru u Njujorku! Advokat otkrio detalje! SKANDAL TRESE SVETSKI DŽET-SET! “IDEM ZAJEDNO SA ANĐELOM NA LEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! HYPE PAPARAZZO! Didi J uhvaćena na aerodromu u ovom izdanju, svi pogledi uprti u nju! (FOTO) IRANSKA SUPERSONIČNA RAKETA POGODILA IZRAEL? Ovo su ključne informacije IZGUBIO 60 KILOGRAMA BRZO I LAKO! OVO JE TAJNA! Doručak koji rešava sve probleme TRUDNA MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Učesnica naga u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) BOBAN RAJOVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU! Pevač sve šokirao TRUDNA MILICA ZAVRŠILA U BOLNICI, A UČESNICI SE SMEJU ZBOG JAVNE PREVARE! Skandal u rijalitiju, gledaoci zgroženi: “Nemate ljudskosti” OVO JE JEDAN OD PRVIH ZNAKOVA RAKA PLUĆA! Neočekivani bol! OPREZ! DOKTOR SKREĆE PAŽNJU NA OVE TRI STVARI! Mogu da vas dovedu do paralize ili moždanog udara SLAĐA DELIBAŠIĆ ODGOVORILA ĐOLETU:”Šalio se da je Vesna bolja” “VRATILA SAM SE IZ POLICIJSKE STANICE I PSIHIJATRIJSKE USTANOVE” Diskvalifikovana učesnica u lošem stanju: “Ispričaću šta se zapravo desilo” MILICA TODOROVIĆ U NOVOM IZDANJU! Pevačica neprepoznatljiva! Kosu je skratila, ali to nije sve! (FOTO) EVO KOLIKU PENZIJU IMA ZORAN CVIJANOVIĆ! Ovaj iznos popularnom glumcu leže na račun! MILAN KALINIĆ SE SPORAZUMNO RAZVODI! Poznato kome ostaje stan na Voždovcu, a kome automobil EKSPLOZIJA KOD IZRAELSKE AMBASADE! Policija sa svih strana, pronađeno oružje

NESTALO IM PARA PA LAŽU PUBLIKU: BAKA PRASE I ANJA NISU RASKINULI!

Objavio: RHT
18/01/2022 2:20 AM

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, po svaku cenu želi da bude u centru pažnje, a poslednja stvar u nizu koju je uradio kako bi se o njemu pričalo jeste inscenirani raskid sa Anjom Bla! Jutjuber i influenserka iz Bosne viđeni su pre nekoliko dana zajedno u srpskoj prestonici, u jednom restoranu.

PRINTSKRIN

Očigledno je da je Baka izgubio na popularnosti u poslednje vreme, a zbog negativnog marketinga je ostao i bez određenog broja pratilaca.

Raskid kao biznis

Kako mu biznis s Jutjubom i sponzorima ne bi stao i smanjio zaradu, Ilić je smislio novu ideju – da obmane javnost i izmisli raskid sa Anjom Bla, s kojom je oko godinu dana u vezi. Jutjuber je o ovom navodnom rastanku odmah obavestio javnost, što je zaintrigiralo njegove pratioce i fanove, koji su mu poverovali i odmah pružili podršku.

PRINTSKRIN

– Anja i ja smo raskinuli… Nije nikakav prenk, samo eto… Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je mnogo teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put – napisao je on.

Mnogi su odmah posumnjali u njegovu iskrenost, s obzirom na to da mu nije prvi put da na sličan način želi da privuče pažnju, o čemu se spekulisalo na društvenim mrežama. Nizali su se komentari da će sada otići u medijsku ilegalu, da će kroz nekoliko dana objaviti video u kom govori o tome koliko mu je teško, čime će se vratiti na velika vrata, te da će onda posle nekoliko nedelja objaviti i da su se pomirili.

Auto ih odao

U prilog sumnjama da je sve laž govori i informacija da je Ilić pre nekoliko dana viđen u Beogradu u jednom prestoničkom restoranu, i to u društvu Anje. Njih dvoje su ručali zajedno, razgovarali i smejali se sve vreme, a po rečima našeg izvora koji se zatekao u lokalu, bili su jako bliski. Posle sat vremena provedenih u restoranu, Anja i Baka su se pokupili i njegovim automobilom odvezli u pravcu zgrade u kojoj on živi u centru grada.

Interesantno je i da je Anja, koja je trenutno navodno u Bosni, prethodnih dana postavljala na Instagram stori slike i snimke dok se vozi u luksuznim kolima sličnim ili istim kao ona koja vozi Baka.

– Samo budala može da poveruje da su raskinuli Baka Prase i Anja, a ona svaki dan stavlja stori kako se vozi u G klasi – jedan je od komentara na Tviteru.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s jutjuberom, ali se on nije javljao na broj poznat redakciji.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner