Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

“NESTALA JE BEZ TRAGA I GLASA” Komšije učesnice “Velikog brata” i “Farme” se nadaju da je živa i zdrava

Objavio: RHT
04/02/2023 10:30 AM

Učesnica rijalitija “Farma” i “Veliki brat” Zorica Marković Keva već dugo nije u javnosti.

Foto: Printscreen YouTube

Pripadnici sedme sile hteli su da provere kako danas živi i izgleda Zorica Marković Keva, koja je svojevremeno pravila haos u rijalitijima. Ona je dugo živela u Starom Slankamenu, međutim, u ovom malom sremskom mestu poručuju da ona već tri godine ne živi tu.

Foto: Printscreen YouTube

– Kako ne znamo Zoricu?! Ona je bila omiljena ovde, baš u ovoj kućici su živeli. I sad kad bi se pojavila u “Zadruzi”, napravila bi lom. Pobedila bi sigurno, pored nje ovi novi likovi ne bi imali nikakve šanse. Kao što i sami vidite, nije joj bilo lako. Ona i Sima su ovde živeli s njihovom ćerkom i Zoričinim sinom iz prvog braka. Ovo je vikendica koju je ona nasledila od babe, tu je dolazila leti. Više nisu mogli da izdrže skup podstanarski život u Beogradu, pa su se preselili ovde. Malo su i uredili ovu kuću, u početku je ovde bio haos. Nisu imali ni kupatilo, samo poljski ve-ce. Pomalo su se bavili i gajenjem bilja, imali su i nešto živine. Imala je i dar gledanja u kašike, mnogi su dolazili tu kod nje da im kaže ko su im sveci zaštitnici. Što je otišla odavde niko ne zna – prisetio se jedan od komšija.

Razgovoru se potom priključio još jedan njihov bivši sused, koji je rekao da je Zorica kuću iznenada prodala 2020. godine.

Foto: Printscreen YouTube

– Zoki je ovde život prijao. Svi su je jako lepo prihvatili. Nije nam se ni na šta žalila. Bila je ovde sigurno više od pet-šest godina. Odjednom, čuli smo da je, u jeku korone pre tri godine, odlučila da proda ovu kuću i da ode. Nikome ništa o ovome nije govorila, niti se kome javila. Bukvalno je nestala od tada i niko ne zna gde je sad i kako je. Kao da je u zemlju propala. Bukvalno je nestala bez traga i glasa. Promenila je i broj telefona. Sad ovde viđamo jednog čoveka koji je kupio kuću od nje, ali preko posrednika. Jednom nam je rekao da on nije imao nikakav kontakt s njom i da je nije ni video. Nadamo se samo da je živa i zdrava – završavaju zabrinute komšije.

Izvor (Blic)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner