Background adbanner
calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OP, OP! Tea Tairović PODIGLA TEMPERATURU u Budvi svojim VRELIM PLESOM! HYPE EKSKLUZIVNO (VIDEO) “VELJKO I JA PLANIRAMO JOŠ DECE!” Seka Aleksić o braku i Desingerici, a onda priznala: Ovo JELO joj je omiljeno! “MATORA JE ZALJUBLJENA U STANISLAVA!” Evo u kakvom su odnosu Tomićeva i Krofak, velike promene posle završetka rijalitija?! Desingerica se NAPIO U CRNOJ GORI?! IDE ŠLEPEROM?! Ovako se pravdao BAJA! (FOTO) SIN ILONA MASKA KOJI JE POSTAO ŽENA ODGOVORIO BRUTALNO OCU! Nastao skandal: “Nisam gej i autističan, MALTRETIRAO me je zbog…” Đokovići uživaju u TURSKOJ! Saška i Đorđe ne skidaju OSMEHE, romantični RUČAK, PALME, JAHTE I LUKSUZ (FOTO) POBEDILA JE U RIJALITIJU, A ONDA BILA U VEZI SA GASTOZEM: Odjednom nestala i povukla se, a evo kako danas izgleda Zorica Dukić (FOTO) MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan i GA URNISALI?! Turistima iz BiH se SMUČIO ODMOR U GRČKOJ! “Ostali smo bez ičega, deca NEMAJU ŠTA DA OBUKU!” “Mojoj ženi smeta što DEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DECU! (VIDEO) MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MEŠA! Asmin će doživeti nervni slom, pokazala INTIMU! (VIDEO) Siniša Mali: “Hoću da pitam sve GRAĐANE SRBIJE, kako biste se osećali da vaše dete, vašeg sina neko naslika na vešalima?” Kristijan: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA!

“NASTUPI SU MU BILI PRAZNI! Ša NIKADA NIJE IMAO KARIJERU!” ONA mu je bila SARADNICA, ali i MNOGO VIŠE od toga, a sada ga URNISALA!

Objavio: RHT
25/07/2024 4:22 PM

“Ša nikada nije imao karijeru”

Nenad Aleksić Ša pravi pauzu kad je reč o muzici koju je stvarao.

Photo: ATA Images/Antonio Ahel

Reper je aktivan na sceni od devedesetih godina, ali samostalan uspeh postiže tokom 2010ih godina.

Mnogi mu, ipak, zameraju što se toliko posvetio rijalitiju, a on govori da će njegova muzička karijera prestati kad on kaže “kraj”.

Nenadova bivša devojka Tara Simov bila je oštra kada je u pitanju njegova karijera.

Tara je za HYPE iznela mišljenje kako on nikada i nije imao pravu karijeru.

“Ša nikada nije imao karijeru”

“Pre neki dan sam baš to komentarisala. Što se tiče njegove karijere, on možda jeste imao par hitova. Ali on karijeru nije imao. Ja sam neko ko to gleda sa drugačjeg aspekta. Ne mislim da sam više muzički obrazovana, pametnija u muzičkom svetu od njega ili bilo koga. Međutim, smatram da imati karijeru znači da imaš par koncerata, da ljudi znaju kako izgledaš…”, započela je Simova.

Za Nenada niko nije znao ni kako izgleda. Svi su znali da ima kul pesmu “Maserati” i “Top model”. Ne mislim da neko ima karijeru ako je samo prepoznatljivog glasa i ima par hitova. A to ja mislim, da je on prepoznatljiv. Na tome mu svaka čast, kao i na novcu koji je zaradio na toj muzici. Međutim, on nema nijedan koncert, nastupi su mu bili prazni, tako da njega ne mogu da nazovem zvezdom“, izjavila je Tara.

Foto Hypetv

Podsetimo, tokom njihove brune veze, Ša je snimio pesmu “April” koju je posvetio Tari.

Međutim, Aleksić je rešio da nedavno obriše ovu numeru sa muzičkih platformi.

“Stvarno me to ne interesuje. Ta pesma meni više ne znači, kao ni on. Meni je žao njega jer mu je to izvor prihoda. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Miona, u minusu si, ozbiljna je svota novca na mesečnom nivou”, rekla je Simova. U istom intervjuu za HYPE, iznela je šok tvrdnje o nekadašnjem partneru, kao i o njegovoj bivšoj supruzi Vanji. Detaljnije pogledajte u nastavku.

Hypetv.rs/V.M.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner