Background adbanner
calendar

Nedelja 14. Jul, 2023

“NEMOJ SAD DA TE UDARIM”: Ovo majka Milice Todorović nikako ne dozvoljava pevačici!

Objavio: RHT
01/07/2021 6:46 PM

Pevačica Milica Todorović otkrila je pred kamerom “Hype TV” da bez obzira što je već više od deceniju samostalna, zbog jedne stvari se uvek svađa sa majkom..

 

– Život je pun uspona i padova, nekad te neke životne situacije malo razočaraju. Malo ideš gore pa, malo dole.  Posle takvih stvari budeš malo u depresiji.  Moja mama ne voli kad izgovorim tu reč. kaže: 

Nemoj sad da te udarim kakva depresija. Na sreću ja se brzo dignem kad dođu takvi  momenti – rekla je Milica Todorović našoj novinarki Katarini Ristić. 

Mlada zvezda je trenutno angažovana na projektu “Izgubila sam sebe” što je naziv novog romana naše poznate spisateljice Vesne Dedić u kom Milica ima važnu ulogu. Todorovićeva izvodi naslovnu numeru koja je specijalno pisata za roman a nosi isti naziv

Izgubila sam sebe” što su mnogi povezali sa Miličinim  ljubavnim brodolomom o kome se pisalo poslednjih meseci.

 

Autor: HypeTV.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner