Background adbanner
Background adbanner

NEMOGUĆA MISIJA: Jelisaveta Orašanin bila sa Ivom Andrićem (VIDEO)

Objavio: RHT
24/11/2022 1:00 PM

U “Slagalici”, poznatom kvizu, viđali smo sve i svašta, gluposti mahom, ali ova je zaista bez premca! Naime, jedan od takmičar upitan je da spoji parove.

Foto: Screenshot Instagram

Među parovima našli su se Jelisaveta Orašanin i Ivo Andrić i takmičar je to dao kao odgovor, dok je voditeljka nonšalantno odgovorila:”Jeste”.

Foto: Screenshot Instagram Story

A sve to objavio je glumičin prijatelj Miloš Biković koji ju je prozvao:”Opa”, zadirkujući je kako je bila s Andrićem, što je smehotresno.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x