Background adbanner
Background adbanner

NEMCI PRE POČETKA MEČA ZAPUŠILI USTA KAO PROTEST ZBOG ZABRANE NOŠENJA TRAKE DUGINIH BOJA- JAPANCI IM NA KRAJU ZAPUŠILI USTA GOLOVIMA: NEMAČKA-JAPAN 1:2

Objavio: RHT
23/11/2022 2:46 PM

Fudbaleri reprezentacije Nemačke stavili su ruke preko usta u znak protesta protiv zabrane nošenja kapitenskih traka duginih boja u znak podrške LGBT pokretu, pre početka utakmice protiv Japana.

Foto: Screenshot Youtube

Ovaj protest je uperen protiv domaćina SP i FIFE.

Međutim kako su počeli, tako su i završili- zapušenih usta, naime Japan je napravio senzaciju i savladao favorizovanog protivnika 2:1.

Što bi se reklo u Japanu- sajonara.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x