Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

NEMANJA NIKOLIĆ RAZVEZAO JEZIK O TAKMIČENJU: Da nije bilo nas, ne bi bilo ni Zvezde Granda!

Objavio: RHT
31/10/2022 3:00 PM

Nemanja Nikolić proslavio se u prvoj sezoni

Foto: Printscreen YouTube

Nemanja Nikolić, koji se proslavio takmičenjem u prvoj sezoni „Zvezda Granda”, progovorio je o svojim počecima, ali i otkrio da ga je majka nagovorila da se prijavi za takmičenje.

U prvoj sezoni su se zajedno sa Nemanjom, takmičili su se Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Darko Filipović, Stevan Anđelković i tadašnji pobednik Bane Mojićević

– Otac mi je slikar, umetnik, a majka domaćica. Imao sam jako lepo detinjstvo. Brat i ja imali smo sve što bismo poželeli. Rano sam počeo da pevam, zarađivao sam lepo već sa četrnaest godina. Čini mi se da sam prvi honorar potrošio na automobil, a posle na ženske – nasmejao se on na početku razgovora, pa nastavio o svojim školskim danima i tome kako je uvek bio naklonjen muzici, iako se nije školovao za to.

Foto: Printscreen YouTube

– Bio sam odličan đak u osnovnoj školi, a u srednjoj vrlo dobar. Završio sam medicinsku školu iako se time nikada nisam bavio, bilo je to ono ratno vreme. Tu nije bilo ni matematike niti srpskog jezika – pamti on, čiji je pevački put počeo na audiciji u Leskovcu

– Majka me je prijavila na audiciju u Leskovcu. Život mi se nakon “Zvezda Granda” promenio iz korena. E, da nije bilo nas, ne bi bilo ni vas. Da nije bilo nas šestoro, ne bi ni sada postojale “Zvezde Granda” – siguran je on.

Foto: Printscreen Instagram

– Trebalo bi da se više pažnje posvećuje “prvoj garnituri”. U tom periodu nisam imao preterana očekivanja, bilo mi je dovoljno da se pojavim, vidim Beograd i ‘ajmo nazad za Doljevac, međutim bilo je šta je bilo – istakao je pevač.

– Ni jednog trenutka se nisam povukao, samo nisam imao veliki hit kao sa prvog albuma. Sve vreme sam prisutan, jedini period kada nisam radio je bilo kada se pojavila korona – naglasio je on, pa zaključio rečima da se i dan-danas druži s kolegama iz prve sezone poznatog šoua:

Foto: Printscreen Instagram

– Stevan mi je kum, krstio je moju decu. Sa svima sam ostao u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner