Background adbanner
calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PEVAČICA BEZ DLAKE NA JEZIKU OSULA PALJBU PO TERZI I ANĐELI ĐURIČIĆ! Zorica Marković nije štedela reči JOŠ JEDNA DISKVALFIKACIJA! Slede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu besa ošamarila člana obezbeđenja! ŠOK PRIZNANJE INDI ARADINOVIĆ! Pevačica progovorila o svojoj intimi pa objasnila zašto je dobro biti bar jednom nečija ljubavnica DANICA CRNOGORČEVIĆ NE ŽELI DA PREDSTAVLJA CRNU GORU NA EVROVIZIJI?! Etno pevačica javno iznela svoj stav, pa uzburkala javnost! UČESNIK RIJALITIJA HITNO PREBAČEN U BOLNICU! Evo u kakvom je stanju trenutno! Poruke podrške stižu sa svih strana (FOTO) ŠAMARČINA ČLANU OBEZBEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu besa fizički nasrnula na nepoznatog čoveka i nije kažnjena?! BEOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL! (VIDEO) PANIKA ZBOG DOJAVE O BOMBI! Hitna evakuacija u tržnim centrima na Karaburmi i u Pančevu! JELENA PROGOVORILA O DIJANI I NJENOM UTICAJU NA DECU! Otkrivena istina o odnosu žene i majke Novaka Đokovića! O ovome se godinama ćutalo! PREMIJERA FILMA “STRAVIČNO” 19. NOVEMBRA U SAVA CENTRU! Nakon toga prisustvujte koncertu ACE LUKASA I NAJVEĆOJ ŽURCI NA BALKANU (VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA U DOMU JANKA TIPSAREVIĆA! Biljana se oglasila potresnim rečima! Smrtni slučaj zavio porodicu u crno! (FOTO) POSLE SUZA I TEŠKIH REČI GOCE DŽEHVEROVIĆ, OGLASILA SE SNAJKA ADRIANA! Poslala potresnu poruku sa drugog kontinenta (FOTO) “JAVITE OVOM DEGENERIKU DA JE ODVRATAN!” Javnost zgrožena nakon što je Terza bez srama ostavio trudnu verenicu Milicu i priznao da se zaljubio u ljubavnicu! ŠOK! (FOTO) Nova autobuska stanica u Beogradu menja pravila! VODIČ ZA PUTNIKE NA PERONIMA, ali i u gradskom prevozu (FOTO) “MOJU MUZIKU IZVODE LJUDI I NA TAMBURICI!” Desingerica brutalno odogovorio kolegama koji su ga osuđivali EKSKLUZIVNO za HYPE TV! (VIDEO) HAOS U MILANU ZBOG FUDBALERA CRVENE ZVEZDE! Visoke mere bezbednosti, italijanska policija proveravala i srpske novinare OD DANAS VAŽE NOVA PRAVILA ZA PLAĆANJE RAČUNA ZA STRUJU! Ova grupa građana će imati pravo na ogroman popust!

“NEMANJA GUDELJ JE SUPER MOMAK”: Ceca progovorila o Anastasijinom dečku, pa priznala da je zadovoljna ZETOM

Objavio: RHT
24/06/2022 11:55 AM

Ceca Ražnatović kaže da je zadovoljna što je njena ćerka Anastasija našla dečka kakav je Nemanja Gudelj.

Foto: ATA Images

Ceca je pre mesec dana upoznala zeta, fudbalera Sevilje, i ima za njega samo reči hvale.

– On je super momak, kao i cela njegova porodica, Bogu hvala. Najbitnije mi je da je Anastasija srećna i svaki njen i Veljkov izbor maksimalno ću poštovati. Njihovi privatni životi su samo njihova stvar i ne volim da se mešam u to. Ni meni se drugi nisu mešali u izbore – priča pevačica i dodaje da ne bi imala ništa protiv da se njena ćerka preseli kod Gudelja u Španiju:

– Neka živi gde god hoće, šta ja imam s tim? Ona je odrasla, ima 24 godine, samu sebe izdržava. Nije ni Španija toliko daleko, svega nekoliko sati avionom od Beograda.

Cecu sprema svoje takmičare Maju Milutinović i Alema Bajrovića za velikog finale “Zvezda Granda”, koje se održava u subotu.

– Razumem takmičare koji su u grču i imaju tremu. I ja sam prolazila kroz to sve kada sam počinjala karijeru. Meni je prvi mentor bila majka, ona je ispravljala neke moje greškice. Sa pet godina sam stala na binu, sa deset počela da nastupam na lokalnim veseljima, nazivali su me “čudom od deteta”. Sa 14 sam snimila prvi album, ostalo je istorija… Trenutno nemam vremena da snimam album jer stvaram neke nove zvezde – priča Ražnatovićeva.

Teško je bez Marine Ceca nam se požalila da joj je teško da izabere pesme za sebe otkako je pre devet meseci umrla Marina Tucaković.

– Imam veliki problem, jer mi je ona bila najveći oslonac i podrška u karijeri. Pored toga što je pisala tekstove, Marina je stoprocentno učestvovala i u izboru pesama za moje albume. Tražim pesme, preslušavam materijale, ali su problem tekstovi. Sve što je ona pisala za mene bilo je posebno i svaka pesma je nosila neku poruku – kaže naša najveća folk zvezda.

Izvor: informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner