Background adbanner
calendar

Ponedeljak 24. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HOROSKOP ZA 24. JUN! Bik poljuljan u ljubavnim odnosima, Ribe će morati ovo podhitno da urade, Rak previše siguran u sebe! LEKARI TRKOM IZNELI VARGU BEZ SVESTI! Fudbaleri napravili ŽIVI ZID da ga kamere ne snime! Ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE NEPOMIČNO LEŽI NA TERENU! Fudbaleri URLALI NA LEKARE! Haotične scene na EURO2024 RETROGRADNI NEPTUN STIŽE 2. JULA: Doneće opšti haos, a ova tri znaka će biti najviše na udaru! POZNATE TRADICIONALNE METODE: Sedam narodnih lekova protiv alergije koji će vas spasiti! “LUNA JE NAŠLA DRUGOG” Marko Miljković poslednjom objavom ostavio sve bez teksta, obelodano javno! JAVNOST U ŠOKU ZBOG ANE ĆURČIĆ! Evo kako sada izgleda, mnogi se pitaju šta joj se desilo?! (FOTO) “MOŽDA SE SAMO NE POJAVIM JEDNOG DANA” Šok izjava Jelene Karleuše napravila opštu pometnju, javnost se pita o čemu se radi?! EVO KO JE MISTERIOZNI MUŽ MAJE BEROVIĆ! Dugo ga krila od javnosti, a evo čime se bavi! “DA LI POSTOJI NEKO SA KIM ONA NIJE BILA?” Car KROZ ZUBE: Svi smo gledali njene snimke PSOVKE I PROZIVKE, PA ŠOK PREOKRET! Baka Prase i Vojaž PREVARILI SVE? Evo šta stoji zapravo iza njihovog sukoba ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZAPROŠENA! Pevačicu zadesila šok situacija na nastupu, ovo nije očekivala! (VIDEO) ANELI KUKA I JECA NA SAV GLAS! Napravila haos u dvorištu nakon abortusa, kune Janjuša, ne može niko da nije smiri! OVO JE JELOVNIK JELENE KARLEUŠE! Pevačica je uz pomoć ove dijete liniju dovela do savršenstva! ZLATO I LUKSUZ NA SVAKOM ĆOŠKU! Evo kako izgleda kuća Goce Božinovske, detalji ostavljaju bez teksta! (FOTO) IZBIO POŽAR U KBC “DRAGIŠA MIŠOVIĆ” Hitna reakcija, 14 vatrogasaca sa pet vozila na licu mesta!

NEM DUBROVNIK 2024! HYPE PRODUKCIJA RAME UZ RAME SA EVROPSKIM TELEVIZIJSKIM GIGANTIMA!

Objavio: RHT
10/06/2024 9:41 PM

NEM DUBROVNIK 2024

Vlasnik Hype televizija i najveće produkcijske kuće HYPE PRODUCTION, Saša Mirković otputovao je u Dubrovnik, sa svojim timom, kako bi prisustvovao jednom jako važnom, međunarodnom televizijskom događaju.

Foto:HYPETV/ATA IMAGES

U pitanju je NEM Dubrovnik, koji važi za jedan od vodećih televizijskih marketa na području Evrope.

Ovogodišnji NEM Dubrovnik okuplja vodeće osobe iz polja televizijske industrije, od uticajnih kupaca TV sadržaja do predsednika i potpredsednika uprava, generalnih direktora, izvršnih direktora, tehničkih direktora i drugih brojnih uticajnih učesnika.

Među njima je i najbrže rastuća fabrika zabave HYPE produkcije. A tim povodom je Saša Mirković sa svojim timom posetio Dubrovnik.

NEM Dubrovnik 2024 održava se u Hotelu Dubrovnik Palace od 10. do 13. juna 2024.

Mirković se oglasio na svom Instagram profilu, gde je podelio fotografiju akreditacije HYPE produkcije za ovaj bitni događaj.

Foto:Instagram printscreen/Sasa_Mirkovic_official

Dubrovnik će ovog juna ponovo postati centralno mesto u Evropi sa jedinstvenim mogućnostima za uspešno umrežavanje. Kao i dogovaranje poslova i razmenu znanja unutar televizijske industrije. Neki od glavnih govornika su ispred BBC, Warner Bros, Netflix, Telekom, a HYPE produkcija je ove godine rame uz rame sa EVROPSKIM GIGANTIMA.

Prvog dana Netflix je predstavio svoj panel i analitiku.

Foto:Hypetv/Netflix

TELEKOM SRBIJA

Aleksandra Martinović je direktorka Multimedijalnog odeljenja Telekoma Srbije. Vodećeg telekomunikacionog operatera u Jugoistočnoj Evropi. Sa preko 11 miliona korisnika. Na NEM Dubrovnik događaju ove godine i Telekom će predstaviti svoj panel i analitiku. Može se pohvaliti sa ostvarenim uspešnim saradnjama. I to sa nekim od najvećih distributerskih kuća. Kao što su Beta Film, Mediavan, Go Kuest, kao i HBO Mak i Disney Plus, itd.,

NEM DUBROVNIK EVENT

NEM Dubrovnik je B2B event koji se održava svake godine i posvećen je razvitku TV industrije u zemljama CEE regije. Redovni gosti su predstavnici FTA i pay TV kanala, tehnološke kompanije, pružaoci usluga striminga i telekomunikacijskih usluga, te drugi operateri koji omogućuju gledanje televizijskih programa, ali isto tako i mnogi glumci, producenti, redatelji, scenaristi i drugi profesionalci iz audiovizuelne industrije.

Proteklih godina na NEM Dubrovniku su učestvovali predstavnici više od 180 velikih globalnih i lokalnih kompanija.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner