Background adbanner
Background adbanner

Nekulturna! Zagrizla hranu, a onda vratila na tacnu! (FOTO)

Objavio: RHT
07/06/2021 9:26 AM

Nekadašnja voditeljka sada dizajnerka Olja Crnogorac, na svom Instagram storiju podelila je predivne kadrove sa jednog putovanja.

Olja Crnogorac-Foto:Printscreen Instagram

Snimala je zalazak sunca, šetala se i razgledala prirodu, a onda je postavila priču gde sedi za stolom dok je ispred nje gomila hrane.

U jednom trenutku Olja uzima sir rukom, a po izrazu lica bismo rekli da joj se i nije baš svideo. Ona ga je probala, a potom i vratila na isto mesto. Budući da to nije bio njen tanjir, već je stajalo kao predjelo koje će svi uzimati, ovakav potez voditeljke je i više nego loš i nehigijenski.

Izvor: Espreso

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x