Background adbanner
calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Marko Bulat PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! “Mislim da sam bio kratak i jasan!” Pevaču zasmetalo pitanje! “ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU!” Šokantne tvrdnje iz spoljnog sveta, PROCURILA NJEGOVA MRAČNA TAJNA! MARIJI KULIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE! Rezultati nisu dobri, evo šta je dovelo do pogoršanja! “NUDILI SU MI TROJKU!” Marko Bulat šokirao priznanjem! “Nisam ja drvoseča!” “NORA DOZIVA TATU SVAKI DAN!” Srcecepajući detalji! Asmin nema pojma: “Pita za njega, nedostaje joj!” DEVICA VOLI ŠOK IZNENAĐENJA, VAGA LEP VEŠ, LAV JE BOG S*KSA, A EVO KAKO DA DOVEDETE DO LUDILA U KREVETU SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK SKANDALČINA! Lepi Mića uhvaćen U ZANOSU sa mlađom učesnicom, fotka šokirala javnost! Evo šta rade krišom! ŠOK FOTKA STANIJE DOBROJEVIĆ! Evo kako je izgledala PRE OPERACIJA i šta je sve promenila, niko je ne bi prepoznao! SUBOTIĆKA OŠTRO O RIJALITIJU! Okrenula novi list: Tamo je najveći šljam, ja tamo nisam pripadala! ANELI URLA NA JANJUŠA! Nasrnula na njega, pljušte psovke i uvrede, obezbeđenje u pripravnosti! Mama Džehva OPLELA! ,,Anđelo ne može da preboli Teodorin uspeh!“ ANELI VIDELA ASMINOV INTIMNI SNIMAK! Jedna stvar ju je ODALA, izlanula se i priznala šok detalje! STRAVIČNO PRIZNANJE IVANA MARINKOVIĆA! Jecao dok je govorio: “Mogao sam UBIJEM NEKOGA” Učesnici zanemeli! “Anđelo voli muškarce?!” Ekskluzivno! Maca razvezala jezik o Rankoviću! (VIDEO) MATORA GRCA U SUZAMA! Slomila se zbog voditelja, ne može da dođe sebi! SKINULA SE DEVOJKA MIME KARADŽIĆA! Pokazala bujno poprsje i hot telo, 42 godine mlađa od glumca! (FOTO)

NEKOLEGIJALNOST U “ZVEZDAMA GRANDA”! KO PODMEĆE NOGU SVOJIM KOLEGAMA?

Objavio: RHT
28/03/2021 2:00 PM

Saša Popović i Vanja Knežević – Foto: Printscreen

Diskvalifikacija takmičarke “Zvezda Granda” i dalje je tema broj jedan u domaćim medijima, a kako mediji saznaju, iza svega stoji kandidatkinja iz suparničkog tabora.

Naime, tvrde izvori, jedna od učesnica iz grupe članice žirija zbog koje je Vanja Knežević i završila sa učešćem u ovom muzičkom šouu je prosledila printskrin Kneževićkinog spornog storija, koji je ona podelila na Instagramu nakon emitovanja emisije zbog koje se digla prašina. Prema rečima našeg sagovornika koji je dobro upućen u slučaj, a koji je bio svedok situaciji, oni koji podržavaju osamnaestogodišnju Banjalučanku utvrdili su kako je nastao haos.

– Ovo nije prvi put da takmičari nameštaju jedni drugima, ali se nikada nije desila ovolika gungula. Vanja možda jeste pogrešila što je podelila taj stori, ali jako je ružno da je prijavljuju učesnici koji se s njom takmiče. Mi kandidati otprilike znamo ko je to uradio, ali ne želimo da imamo probleme ni sa produkcijom, a ni sa članovima žirija, pa ne govorimo javno o tome. Kada se sve bude završilo, imaćemo priliku da kažemo i ko je taj koji smešta svojim kolegama – priča jedan od takmičara koji ne želi javno da mu se pominje ime. Ovim povodom novinari su kontaktirali i sa Vanjom Knežević. Ona nije bila iznenađena kada smo joj rekli kojim povodom je zovemo, ali je rešila da stavi tačku na sve što ima veze s “Grand produkcijom”.

– Za mene su “Zvezde Granda” završena priča. Više ne želim da komentarišem ništa što ima veze s tim takmičenjem. Okrenula sam se svojoj karijeri i to je sve o čemu ubuduće želim da govorim u medijima – poručila je Kneževićeva. Inače, iz drugog izvora se saznaje da je Vanja navodno upravo sa tom takmičarkom imala manji problem pred početak snimanja sporne emisije, za šta je saznala njena mentorka. Neki smatraju da je upravo to razlog zbog čega ju je na onakav način kritikovala i kod Kneževićke izazvala suze. Kontaktirali smo i sa ostalim članovima žirija, koji su poručili da je direktor “Granda” Saša Popović  sve rekao na tu temu i da oni ne žele da komentarišu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner