Background adbanner
Background adbanner

Neke stvari nemaju cenu! Tamara Kalinić se prisetila pljačke zbog koje je ostala bez 300.000 evra!

Objavio: RHT
22/07/2021 9:19 AM

Influenserka i modna blogerka Tamara Kalinić nedavno je opljačkana i pokradena, kada su joj lopovi upali u stan u Parizu i odneli skupocenosti, a sada je još jednom podelila fotografije sa mesta sa lica mesta.

Tamara Kalinić-Foto:Printscreen

Naime, ona je od tada nekoliko puta pokazala kakav je haos zatekla u svom stanu, a sada je podelila i novu objavu.

I na ovoj fotografiji, kao i na prethodnima, mogu se videti ispreturane stvari i otvoreni ormari.

– Ti si mi bila inspiracija i zahvaljujući tebi sam poručila “birkinku”, sive boje, sa okovom boje crvenog zlata, baš kao tvoju. Već sam na listi i stići će mi za godinu dana. Nije mi žao da ti je dam, jer ti si ta koja si me inspirisala… sve će se uskoro srediti. Ima stvari koje nemaju cenu, porodica i prijatelji. Pazi se – napisala je blogerka u opisu fotografije.

Podsetimo, stan srpske influenserke Tamare Kalinić opljačkan je početkom jula, a lopovi su iz njega odneli stvari u vrednosti od oko 300.000 evra!

Izvor: Telegraf

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Tamara Kalinić
 • U TRENDU

  NOVO

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x