Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE! U naredna dva sata ovi delovi Srbije biće na udaru pljuskova sa grmljavinom! David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAJKI! OPASAN VIRUS HARA POPULARNIM LETOVALIŠTIMA! Čuvajte se zaraženih komaraca, a evo i u kojim mestima u Grčkoj, Italiji i Španiji “JOŠ JEDAN BEBAC!” Nenad Aleksić Ša podelio vest o prinovi, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO) Vučević: Deklaracija temelj nacionalne politike, program našeg spasa i opstanka BALI BEG RAZOČARAO! Fotografije u kupaćem kostimu razočarale žene širom sveta! Posle ženidbe se totalno zapustio?! PRVO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA! Otkrila zašto je pobela! SKANDAL! Izvređali Dženifer Lopez jer je bila humana! Pevačica donirala milione dolara pomoći Palestincima pa nagrabusila ANĐELO I ANITA STAJU NA LUDI KAMEN!? Svi detalji, evo gde će starleta uložiti 100.000 evrića Ovih 12 KOŠARKAŠA idu na OLIMPIJSKE IGRE u Parizu! INTIMNA PROSLAVA DVA ROĐENDANA! Ena Luna oduvala 34 svećice, a tek da čujete ko je oduvao jednu! ZGROŽEN DESINGERICOM! Pevač brutalan:”Roditelji, vaspitavajte decu na vreme” KULIĆI PREKINULI ODMOR! Opšta pometnja, hitno se oglasili! Evo šta je razlog (FOTO) RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ! Konačno stavio tačku na brak dug 25 godina STIŽU RODE! RADOSNE VESTI U DOMU NENADA! Izabrali ime za bebicu! VRELA DŽEHVICA POPUT PRAVE JAHAČICE! Od ovog može da se rikne! (FOTO)

“NIKO NE MOŽE DA MI POMOGNE! Društvene mreže me ŠTITE OD NJEGA!” Mila Nađ očajna, rešila da ispriča JAVNO svoju muku!

Objavio: RHT
23/07/2024 10:00 AM

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”

Mila Nađ (32), mlada mama četvoro dece, u potresnoj ispovesti u okviru novog formata iz Hype produkcije, otkrila je detalje torture koja traje i dan-danas!

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”
Nedokazani
Foto: HypeTV/NEdokazani/ ilustracija/Mila Nađ

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”


Format koji pruža podršku licima u borbi sa porodičnim nasiljem i zlostavljanjem bilo kog oblika. Svrha i krajnji cilj je ohrabrivanje žrtvi nasilja da načine prvi korak i spasu život, pre nego što bude kasno, tako što će čuti različite ispovesti onih koji su skupili hrabrost i progovorili javno.


Foto: (NE)DOKAZANI
Foto: NEDOKAZANI

“NIKO NE MOŽE DA MI POMOGNE!“

Mila Nađ pokušava da se razvede od muža, sa kojim i dalje živi, jer je, kako tvrdi, stan kupila od svojih para, a on ne želi da se iseli, već da joj ga oduzme.

– Meni su najveća zaštita društvene mreže. Jer ja sve pričam šta mi se dešava i on zna da ću šta god da mi se desi prvo sve ispričati na mreži, pa tek onda u policiji.

– Nemam ja nikoga da me zaštiti, ni roditelje, ni brata, nikoga! Svi su nemoćni. Lažu, to mogu da potvrde žene koje su dobijale batine. Oni se vrate kući. Puste ih. Evo nakon jednog od sukoba, njega su priveli, on se vratio mokar, znojav, zaudara, ali je on ušao u stan i ostao u njemu. – govori Mila za “(NE)DOKAZANE”, na HypeTV.

Foto: HypeTV/NEdokazani

– Preklinjaću sudiju da ubrza proces, samo zbog moje dece koja najviše pate! Ne tražim ništa ilegalno, ali izgleda da ni socijalno ni sud ne shvataju ozbiljnost situacije. Ja sam otvoreno rekla ženicama u socijalnom da sam ubeđena da će se sve ovo završiti “krvavo”!

MILINA SVEKRVA SE DOSELILA I ZAUZELA DEČIJU SOBU

“Ja sam njega pokupila sa ulice kad ga je majka izbacila na ulicu, jer je lenj i nije hteo da se zaposli. Sada glume ljubav. Tu ženu nismo mogli na dečiji rođendan da dovučemo, a sada govore kako je ona tu zbog dece, da nam pomogne. To je žena koja nema svoju imovinu, živela je u inostranstvu kod svojih pacijenata jer je medicinski radnik.

Foto: HypeTV/NEdokazani

“Veoma retko je dolazila kod nas uz izgovor da joj “ne prijaju deca” i da je “umorna”. Ona je tu dovedena isključivo zbog imovinskog momenta, in je nju čak tu i prijavio na adresi. Soba moga sina sada veoma neprijatno miriše. Moja deca spavaju ili sa mnom ili sa njim, a do skoro na podu u dnevnom boravku.”

KRIJE PRAZNE FLAŠE OD ALKOHOLA NA TERASI

“Otvoreno kažem da on ima problem sa alkoholom najmanje 2 godine unazad. Tome u prilog idu i prazne flašice vodke koje sam nalazila na terasi sakrivene. Ne može to da prihvati, kao što ne može da prihvati da stan nije njegov, da ništa nije uložio, da se moramo razvesti. On mora da shvati.

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI” 
Mika Nađ

Nedokazani
Foto: Instagram printscreen/mika nadj


Ja sam se jako zabrinula kada on vozi automobil u alkoholisanom stanju sa decom u vozilu. Naravno da sam sve prijavila Socijalnom, ali i te žene tamo, šta će, imaju mnogo posla, ja njih razumem. One su me upozorile da je ovo ozbiljan oblik psihičkog nasilja, koji će, pitanje je trenutka, preći u fizički. E, od toga mene štite mreže i što govorim javno o svemu, jer ona zna da bih ja prvo sve ispričala javno, pa tek onda otišla u policiju. – govori MIla na HypeTV.

Celu potresnu ispovest pogledajte klikom na link ispod teksta.

UKOLIKO I TI ŽELIŠ DA ISPRIČAŠ SVOJU PRIČU, JAVI SE! Pošalji poruku OVDE! ČEKAMO TE!


Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner