Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Bio sam ZATROVAN SVOJIM ŽIVOTOM I TIM ODNOSOM! Hvala Bogu što sa njom NEMAM DECU!” Koliko se Dejan Dragojević KAJE zbog LOŠIH ODNOSA SA PORODICOM i svega sa DALILOM (VIDEO) CAR NE MOŽE DA IZDRŽAVA DETE?! Nema posao, samo se kocka?! GLEDAJTE HYPE TV U SREDU 24. JULA! U PRETRESU vas očekuje BOLNA ISPOVEST vlasnice hita “Magla” (VIDEO) CITY HYPE: Voyage EKSKLUZIVNO za Hype iz Budve o novom albumu, kolegama i karijeri. Marijana Zonjić i Anja Todorović u provodu oplele po rijaliti učesnicima SUZANU MANČIĆ U OVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI! Novom objavom usijala društvene mreže! (VIDEO) DŽENIFER I BEN SPREMILI PAPIRE RA RAZVOD! Samo se čekao potpis, a onda je usledio neočekivani obrt! OVO SU ŠEST NAJČEŠĆIH SIMPTOMA GROZNICE ZAPADNOG NILA! Ako ih osetite odmah se javite lekaru! NE PROLAZI TUGA ZA BRATOM! Evo šta je Janjuš sada URADIO, a onda je sve iznenadio (FOTO) MAJKA DEČAKA UBICE PLIVA U DUGOVIMA?! Izvršitelji joj oduzeli automobil, duguje milionsku cifru! “LJUBOMORNI SU NA NJEGA JER IM UZIMA POSAO!” Stoja podržala Desingericu i njegove šokantne nastupe, pa brutalno oplela po kolegama! OVO SU SVI DETALJI RAZVODA DŽENANA LONČAREVIĆA! Evo kome je pripalo starateljstvo nad decom, a šta je njegovoj ženi najviše smetalo! RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE! U naredna dva sata ovi delovi Srbije biće na udaru pljuskova sa grmljavinom! David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAJKI! OPASAN VIRUS HARA POPULARNIM LETOVALIŠTIMA! Čuvajte se zaraženih komaraca, a evo i u kojim mestima u Grčkoj, Italiji i Španiji “JOŠ JEDAN BEBAC!” Nenad Aleksić Ša podelio vest o prinovi, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO) Vučević: Deklaracija temelj nacionalne politike, program našeg spasa i opstanka

“SMRŠALA SAM 50 KILOGRAMA!” Mila Nađ, majka četvoro dece otkriva kako se otarasila viška, a imala je čak 134kg! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/07/2024 11:00 AM

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”

Mila Nađ (32), mlada mama četvoro dece, pokušava da se razvede od muža, sa kojim i dalje živi, jer je, kako tvrdi, stan kupila od svojih para, a on ne želi da se iseli, već da joj ga oduzme.

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”
Nedokazani Mila Nađ
Foto: HypeTV/Instagram printscreen/ mila nađ

Podsetimo, u žaru ljubavi, a kao dokaz iste, Mila je kupila nekretninu od novca od nasledstva koje joj je ostavila njena pokojna majka, pa je na vlasnički list stavila ime svog muža. On sada odbija da se odrekne stana i ostaje u njemu, čak i sada kada su njih dvoje u sudskom procesu.

“SMRŠALA SAM 50 KILOGRAMA!”

Mlada influenserka iz Novog Sada, imala je 134 kilograma, ali je odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Mila je uspela da skine preko 50 kg. Mila je godinama vodila nezdrav život ne razmišljajući o tome kako prekomerna težina utiče na nju, kako fizički, tako i psihički.

Foto: Instagram printscreen/mila nađ

Svoj put mršavljenja započela je kada je dobila poslednje upozorenje svog tela, a to su bili tumori na hipofizi. (Detaljnije o tome klik OVDE)

– Ukinula sam slatko, grickalice, sokove, ostala sam samo na vodi i kafi. Ušla sam u ceo taj proces razumevanja kako se uopšte jede normalno, jer ja pojma nemam. Meni je moje bilo normalno, ali moj izgled je govorio drugačije. U priči sa trenerom shvatila sam da sam unosila 6.000 kalorija dnevno.

– Ono što me čini posebno srećnom jeste što mršavim na najzdraviji mogući način, a to je pomoću ishrane i fizičke aktivnosti. Imam i čajeve koje koristim i koji su pomogli mnogim ženicama koje imaju isti problem kao ja. Nema prejedanja, imam tri glavna oborka i jednu užinu. Ja toliko jedem, toliko sam sita, a kilogrami idu dole. Sve sam manja i manja. – zaključila je Mila u emisiji “(NE)DOKAZANI”.

Novi projekat HYPE televizije! “(NE)DOKAZANI”

Foto: NEdokazani/ HypeTV

Format koji pruža podršku licima u borbi sa porodičnim nasiljem i zlostavljanjem bilo kog oblika.Svrha i krajnji cilj je ohrabrivanje žrtvi nasilja da načine prvi korak i spasu život, pre nego što bude kasno, tako što će čuti različite ispovesti onih koji su skupili hrabrost i progovorili javno.

POTRESNA ISPOVEST!

alkoholisanom stanju vozi decu na Dunav i to je prijavljeno Centru za socijalni rad. Uči decu pesmicu “Volimo mamu sa svim njenim bolestima“, misleći na moje tumore zbog kojih tvrdi da se ponašam kao da sam luda.

Foto: HypeTV/NEdokazani/Mila Nađ

U stanju je da odvede decu u Centar za socijalni rad i policiju i da ih tera da prijave mamu kako ih muči”.

SAZNAJE DA JE PREVARENA I DOBIJA POTVRDU OD TREĆE STRANE

“Mi žene smo čudo u poricanju. On je meni rekao da je to laž i da ljubomorni ljudi pričaju svašta. Ja imam neke dokaze i imam priznanje i potvrdu treće strane”, otkriva Mila, pa dodaje, “Ali to sada zaista nije više važno”.

KRIJE PRAZNE FLAŠE OD ALKOHOLA NA TERASI

“Otvoreno kažem da on ima problem sa alkoholom najmanje 2 godine unazad. Tome u prilog idu i prazne flašice vodke koje sam nalazila na terasi sakrivene. Ne može to da prihvati, kao što ne može da prihvati da stan nije njegov, da ništa nije uložio, da se moramo razvesti. On mora da shvati. Ja sam jako zabrinula kada on vozi automobil u alkoholisanom stanju sa decom u vozilu.

Foto: HypeTV/NEdokazani/Mila Nađ

– Naravno da sam sve prijavila Socijalnom, ali i te žene tamo, šta će, imaju mnogo posla, ja njih razumem, ali otvoreno sam im rekla da će se ovo završiti “krvavo”. One su me upozorile da je ovo ozbiljan oblik psihičkog nasilja, koji će, pitanje je trenutka, preći u fizički. E, od toga mene štite mreže i što govorim javno o svemu, jer ona zna da bih ja prvo sve ispričala javno, pa tek onda otišla u policiju. – govori MIla.

Celu potresnu ispovest pogledajte klikom na link ispod teksta.

UKOLIKO I TI ŽELIŠ DA ISPRIČAŠ SVOJU PRIČU, JAVI SE! Pošalji poruku OVDE! ČEKAMO TE!


Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner