Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

NEDELJNO POPODNE SA STEVANOM! (VIDEO)

Objavio: RHT
12/04/2021 7:37 AM

U svojoj prvoj, autorskoj emisiji, naš najeminentniji frizer Stevan Radivojević otkrio je da mu je još jedina, ne ostvarena želja bila da se ostvari kao voditelj i svojoj emisiji.

Stevan se baš potrudio i u svoju prvu emisiju pozvao je pevačicu i modnu kreatorku Marinu Visković i pevačicu Aleksandru Mladenović.

Kako je emisija odmicala Stevan je veoma uspešno “izvukao” neke detalje iz njihovih života koje javnosti nisu bile poznate.

U toku emisije gošće su pokazale svoj talenat pevajući bez muzike, a kako je sve to izgledalo i o čemu su pričali u prijatnom ambijentu televizije Hype pogledajte u videu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner