Background adbanner
Background adbanner

NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP: Device su se opet zatrpale poslom, fogusirajte se na prioritete, a Strelčevima sve kreće na bolje!

Objavio: RHT
21/06/2022 8:00 AM

Ovna

Printscreen

Ova nedelja je idealna za poslovne pregovore, ali obratite pažnju i suzdržite se od veliko ulaganja novca, ali i pozajmljivanja jer ovaj period nije pogodan. Potrudite se da kontrolišete situaciju jer samo tako ćete ostvariti finansijski uspeh.

 

Bik

 

Da biste povećali prihode, morate malo više da radite, ali i da se aktivirate u finansijskom sektoru. Očekuju vas srećni i uspešni dani samo ukoliko budete taktični i postupate bez mnogo emocija.

 

Bliznaci

 

Vredno radite i trudite se, pa će vam se krajem nedelje otvoriti mogućnost za velikim finansijskim napretkom. Na svom putu ćete imati i finansijske poteškoće, ali ostanite dosledni cilju.

 

Rak

 

Svi odgovori leže  u vama, bitno je samo da budete malo hrabriji i da ne tražite sada rešenja za komplikovane stvari koje nisu hitne. Kupovina stvari koje će obradovati vaše najmilije će vam popraviti raspoloženje.

 

Lav

 

Vi volite da se dokazujete i postižetet stalno nove ciljeve, pa vas tako očekuje veliko unapređenje ili povećanje plate. Savet je da se ne plašite rizika.

 

Devica

 

Previše ste ambiciozni, pa ne možete da postignete sve. Savet je da se fokusirate na prioritete i rešavate jedno po jedno. Ne upuštajte se u bilo kakav rizik.

 

Vaga

 

Nije baš sjajna nedelja kada su finansije i posao u pitanju, ali pokušajte da se radujete tuđem uspehu jer ćete samo tako privući i sebi nove poslovne izazove i uspehe.

 

Škorpija

 

Počnite da verujete u svoj uspeh. Ova nedelja vam donosi izlaz iz poteškoća, finansijskih problema, a možda i novi posao na kom ćete biti i te kako zadovoljni.

 

Strelac

 

Idealan period da započnete novi posao. Od 21. juna sledi neverovatno vreme za vas i od tada će vam sve krenuti na bolje, dostignućete sve svoje ciljeve.

 

Jarac

 

Naredne odluke koje ćete doneti, a tiču se finansija, doneće vam veliki preokret u životu. Zahvaljujući odličnom položaju planeta, možete ulagati u nekretnine, zasigurno ćete povećati prihode ukoliko ste posvećeni poslu.

 

Vodolija

 

Ova nedelja će za vas biti posebna. Puna akcije i napretka, vaša marljivost i kreativnost će vam doneti veće finansijske prihode. Vi možete sve što želite, samo ako biste se malo više potrudili.

 

Ribe

 

Naročito povoljna nedelja za investiranje. Nedostaje vam malo više energije jer imate mnogo obaveza koje vas stižu. Savet je da od prvog većeg priliva novca isplatite sve svoje dugove.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x