Background adbanner
calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
TAJNA AKCIJA ANELI I TERZE! Sofija će doživeti NERVNI SLOM, mislili da ih kamere ne snimaju! “BRAK SA DARKOM JE BIO SAMO PROBA” Šok priznanje Ane Sević, ovo niko nije očekivao EVO KAKO IZGLEDA KUĆA ANELI AHMIĆ! Pričalo se da nema vodu i grejanje, sada isplivala realna slika! (FOTO) SUTRA SE SLAVI VELIKA SVETITELJKA! Obogatila se na nečastan način, pa grehe okajala postom do smrti SKANDALOZNE FOTKE JELENE ILIĆ! Evo kako je izgledala pre operacija, niko je ne bi prepoznao! (FOTO) NOVI NAPAD NA RUSIJU! Na meti vojni kompleks, ima ranjenih TRUDNA POZNATA GLUMICA! Potvrdila srećne vesti u 34. godini! “DŽABA TI SVE KADA SI ZLO” Anelina majka brutalno napala učesnicu rijalitija, ona joj uzvratila: “Nisi vaspitala ćerku da ne širi noge kome stigne” SKANDAL! MORAO NA HITNU OPERACIJU! Peja za dlaku izbegao smrt, ovo su šok detalji “IVAN STALNO NEGDE ŽURI, JELENA JE NEKAKO…” Komšije RAZOTKRILE pravo lice Bosiljčića i pevačice, sve javno izneli “DOKTORE, ŽELIM DA ŽIVIM! Secite mi nogu odmah!” Potresna ispovest rijaliti zvezde koja cepa srca! “Probudila sam se dok su mi amputirali nogu” Njena borba i dalje traje (PROMO) EVO OD KADA SE OČEKUJE POGORŠANJE VREMENA! Poznato i kada kreću prvi znaci zime BEOGRAD SLAVI 80 GODINA SLOBODE! Impresivni vatromet i dronovi na Sava promenadi (FOTO) ERA OJDANIĆ SE ONESVESTIO U PROGRAMU! Pevač pao kao pokošen, hitno mu ukazana lekarska pomoć, voditeljka van sebe “NJEN ŠVALER, PRENOSILI JEDNOM DRUGOM…” Asmin javno objavio Ahmićkinu fotku sa muškarcem, raskrinkao šok detalje iz njenog života “KOD NAS NEMA BEŽANJA, KAO U DRUGIM RIJALITIJIMA” Saša Mirković objasnio kakav će rijaliti “IMANJE” biti! Učesnici će imati slobodu! (VIDEO)

NEDELJNI HOROSKOP: Kome je zdravlje narušeno, a kome će se novčanik udebljati

Objavio: RHT
20/10/2024 12:57 PM

NEDELJNI HOROSKOP

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za narednih sedam dana, odnosno od 21. do 27. oktobra.

foto: pixabay, NEDELJNI HOROSKOP

OVAN

Ljubav

Iz dana u dan bijete bitke, malo tuđe a malo svoje. Sve što se vezuje za porodicu, dom ili posao i obaveze – ima da vas stisne, a i voljena osoba će umeti da vam „stisne“ mozak i da vas iznervira za sve pare. Neka vaši namučeni živce izdrže još malo – ovakav vid ataka na vaš nervni sistem će prestati za jedno dve nedeljice. A u međuvremenu – ljubavno se „stiskajte“ sa dragim vam bićem i u dnevnim i u noćnim satima – da bi nervoze otišle u zaborav. Slobodni Ovnovi – uzvrteli su se neki udvarači oko vas, pucaju „iz svih oružja“ u pokušajima da vas osvoje. A da se zavrtite zajedno u ljubavnom kovitlacu?

Posao

Ovnovi prave neki vid preseka tokom ove sedmice. Pa će neki od vas ostaviti posao na kojem su i otisnuti se ka drugom. Neki će dobiti projekat koji je potpuno drugačiji od onog što su radili do sada. A neki će napraviti velike promene u svom funkcionisanju i odnosu prema saradnicima, šefovima, kolegama. Ne mogu da kažem da je sedmica pred vama lagana, ali je za zeru jednostavnija od proteklog perioda. Jer, neke situacije se čiste, druge dolaze na svoje, rešavaju se. Što se novca tiče – ima ga, ali ima i troškova.

Zdravlje

Kad biste mentalno bili mirni – gde bi vam bio kraj.

NEDELJNI HOROSKOP

BIK

Ljubav

Sve se može kad se dvoje slože, jel da? Pa sad, baš i ne možemo da kažemo da ćete se partner i vi stalno uklapati i slagati – biće tu oscilacija, biće i onih dana u kojima se pogledom razumete, ali i onih u kojima ćete i jedno i drugo biti lako razdražljivi i nervozni. No, malo ćete progledavati jedno drugom kroz prste a malo će kvalitetna komunikacija koja ipak postoji – učiniti da se nesporazumi brzo prevaziđu. Slobodni Bikovi – čudna je situacija kod vas – trenutno vam najviše prija taj osećaj slobode koji imate. Iako udvarača ima (neki od njih su poprilično uporni) – vas će ovih dana biti teško osvojiti.

Posao

Na samom ulasku u radnu nedelju sledi dosta nervoze i promena u planovima, ali stoji i vaša više nego jaka odlučnost da sve situacije rešite – što ćete i uspeti. Sem ovog početka, nešto laganija i jednostavnija poslovna sedmica je pred vama. Kolegijalni odnosi se popravljaju, atmosfera na radnom mestu nije više toliko uzburkana – deluje kao da stvari dolaze na svoje mesto. Ovo vam je dobar period i za trgovinu i za dogovore i za sklapanje prilično dobrih i trajnih ugovora. Finansijski element je nešto bolji nego inače.

Zdravlje

Moguće su prehlade.

NEDELJNI HOROSKOP

BLIZANCI

Ljubav

Sa voljenom osobom ćete napraviti par dobrih, radosnih, inspirativnih koraka….pa ćete se spotaknuti. Možete se spotaći o reč, o sitnicu, o talas sumnje, o naglašenu nervozu – partnerovu ili vašu. I ako se tako nešto dogodi – sedite i porazgovarajte, razrešite i raščivijajte situaciju do kraja. Nemojte ostaviti „repove“ da stoje negde po strani ili da vise u vazduhu – da se ne biste spotakli još koji put. Slobodni Blizanci – ako vam se neko baš baš dopao, a trenutno stvari ne idu u onom pravcu koji vi priželjkujete ili postoje neke prepreke – samo budite malo strpljivi. Ako je komunikacija u zastoju – pokrenuće se opet.

NEDELJNI HOROSKOP

Posao

Ukoliko postoje prepreke ili kompleksne situacije koje se vezuju za posao – ne dižite ruke, brzo ćete uspeti da ih rešite – najverovatnije do sredine sedmice, a nemojte da se iznenadite ukoliko vam pomoć stigne sa one strane sa koje to najmanje očekujete. Dobar radni elan, dobra fokusiranost i organizovanost – pa će one svakodnevne obaveze biti „luk i voda“ za vas. Moguće je da ćete u ovom periodu dobiti „signal“ od strane nadređenih – nešto vezano za vašu poziciju ili finansijski deo.

Zdravlje

Onako – nije loše, ali nije ni savršeno.

NEDELJNI HOROSKOP

RAK

Ljubav

Ja se nadam da će vaše voljeno biće biti dovoljno mudro da vas ne čačka mnogo, pogotovo ne tamo gde ste „tanki“ i preosetljivi. Jer ako vas čačne – to će biti kao da je čačnuo u osinjak. Nadam se takođe da će biti dovoljno mudar da shvati da vama ovih dana treba podrška, lepa reč, jasna komunikacija, nežnost i osećaj bliskosti i povezanosti. I naravno – treba mu više razumevanja za vaše promene raspoloženja. Slobodni Rakovi – ma jel moguće da se do sada nije pojavio niko ko bi te vaše uspavane leptiriće probudio? No, ne brinite – dobar ljubavni period za vas još uvek traje. Čekamo šta će lepo da se desi…

Posao

Prošle nedelje u poslu bi šta bi – neko se nervirao malo, neko se nervirao mnogo – ali sad smo to uglavnom ostavili negde iza sebe i idemo dalje. Ono što je najbitnije jeste da je vaša komunikacija sa drugima više nego dobra – prilično je lako dogovoriti se, napraviti kompromis i pronaći rešenje za bilo kakvu situaciju. Ista varijanta je i kada su administrativne i papirološke teme u pitanju. Ova sedmica vam je u fazonu da malo udahnete vazduh i da sve uglavnom ide nekim regularnim tokom.

Zdravlje

Pazite da se ne povredite – sve ostalo je u granicama normale.

NEDELJNI HOROSKOP

LAV

Ljubav

Dok neke Lavove grizu tajne i otimaju im miran san, drugi nose sto i jednu brigu na pameti i koliko god da ih obrću i okreću sa svih strana – nikako da pronađu pravi izlaz iz istih. Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna – ili se bavite beznačajnim temama ili prećutkujete ono što vas istinski muči. A gde nema otvorene komunikacije – nema ni razumevanja pa ni pomoći od strane voljene osobe. Birate da sami bijete svoje bitke – a to baš i nije nešto naročito mudar potez. Slobodni Lavovi – kod nekih od vas prošlost, pa još tajna – ponovo čeprka po vašim mislima. Kod drugih – rešili ste da udarite sve brige na veselje.

Posao

Vaši planovi ili stagniraju ili idu izuzetno sporo, finansijski segment (iako ima nekih poboljšanja) još uvek je daleko od onog čemu ste se nadali – pa nije ni čudno što ste opterećeni i ne baš fokusirani na dnevnoj bazi. Otprilike sredinom sedmice stižu vam dobre vesti koje će popraviti i situaciju, ali i vaše raspoloženje – one se mogu vezivati za vaše finansije, ali i za dogovor ili odgovor koji očekujete od nekog. Privatnici ulaze u znatno bolju poslovnu fazu. Mnoštvo obaveza, ali i vaša odlučnost da ih privedete kraju.

Zdravlje

I mentalno i fizički nešto zahtevniji period za vas.

Foto:Pixabay Finansijski horoskop

Foto:Pixabay Finansijski horoskop

Foto:Pixabay Finansijski horoskop, NEDELJNI HOROSKOP

DEVICA

Ljubav

Dobar period za dogovore svake vrste. I one najsitnije, na dnevnoj bazi – ali i one krupne koji donose isto tako krupne zajedničke odluke. Vaše reči i postupci sada zaista imaju veliku snagu. Isto tako – ukoliko je postojao bilo kakav problem, kompleksno pitanje ili sumnja – sada je pravi trenutak da se iskomunicira, jer ćete čuti i razumeti jedno drugo i bićete spremni da pronađete zajedničko rešenje. Slobodne Device – vaš društveni život je aktivan, živahan i pun dešavanja, pa i novih interesantnih ljudi. Susret ili kontakt sa ex partnerom ili simpatijom samo će vam pokazati da je odluka o odvajanju bila ispravna.

Posao

Pred vama je sedmica u kojoj ćete pričati, dogovarati se, sastančiti, baviti se papirološkim i administrativnim pitanjima, u kojoj ćete juriti – i svugde stizati na vreme. Vaš fokus i organizovanost su sada besprekorni, sve uspevate da uklopite i rešite na pravi način – pa slobodno možete da računate na uspeh i više nego solidnu realizaciju. Odnos sa kolegama i saradnicima je više nego konstruktivan, a gde je dobar dijalog i razumevanje – postižu se i dobri dogovori. Novac – zarade ok, troškovi – klize pare….

Zdravlje

Viroze ili prehlade.

VAGA

Ljubav

Znatno, znatno bolja situacija u vašim partnerstvima. U stvari – možda se suštinski ništa nije značajno promenilo u odnosu na prethodni period, ali u vašoj glavi je nirvana. Vi ste veseliji, raspoloženiji, opušteniji, rasterećeniji, pokrenuli ste se….i ukoliko i voljena osoba ume da prihvati ovu igru – sve će biti na svom mestu i kako treba. U svakom slučaju – partner će malo mračiti, ali ćete vi svetleti – i uglavnom ćete se pronaći negde na sredini. Slobodne Vage – pred vama je jedna fina nedelja u kojoj se može i zabaviti i provesti i putovati i družiti se, ali se isto tako – može i baš fino i slatko flertovati.

Posao

Talas dobre energije, motivisanosti i entuzijazma zapljusnuće vas tokom ovog perioda. Posla ima, obaveza ima – ali vi to tako lepo i lako završavate (bar tako izgleda onima koji su oko vas) ne skidajući osmeh sa lica i ne gubeći ni gram pozitivne energije. I te neke baš baš važne obaveze ili dogovore – uspećete da na pravi način privedete kraju. Ovo je dobra nedelja da se dobije neka zaostala isplata, da se naplati staro dugovanje ili da bude više novca na konto vašeg posla. Taman prilika da više potrošite.

Zdravlje

Moguće prehlade ili povremene glavobolje.

ŠKORPIJA

Ljubav

22-og oktobra, u utorak – ulazak Sunca u vaš znak otvara sezonu Škorpija. A istovremeno otvara period kada vrlo dobro znate šta želite, ali i period kada ste sebi najbitniji i radićete tačno ono što vama odgovara, onda kada vam to odgovara. Koliko god da su emocije prema voljenoj osobi jake, sada ste sebi na prvom mestu. Ako ste i partneru na prvom mestu – onda odlično. Vi ćete voleti strasno, ali ako vam nešto ne bude po volji – itekako ćete umeti da odbrusite….ili da zaćutite. Slobodne Škorpije – pravi susret u pravom trenutku. Neko će susresti bivšu simpatiju, a neko će otvoriti nova ljubavna „bojišta“.

Posao

U poslu dajete pun gas i biće teško pratiti vaš tempo. Dobra organizacija, koncentracija, fokus i velika energija biće sastavni deo vaše svakodnevice. Period kada ste zaista budni i kada jednu po jednu prepreku savladavate. Komunikacija sa saradnicima odlična, a postoji i mogućnost bitnih dogovora i potpisivanja ugovora koji su vam od značaja. Ovih dana obaveze čistite kao metlom. Nećete moći da se požalite na stanje finansija – novac pronalazi put do vas u većoj meri nego inače.

foto: printscreen/pinterest, NEDELJNI HOROSKOP

Zdravlje

Umorni ste, ali idete preko svojih granica.

STRELAC

Ljubav

Venera je ušla u vaš znak, ukazujući da će u narednom periodu biti više razloga za radosti, za puno srce, za lepa dešavanja i trenutke uživancije sa voljenom osobom. Nemiri su se malo utišali u vama, jer kada partnerov i vaš osmeh obasja dan – mrak ide u neki drugi plan. I dalje ćete vi imati neke sumnjičave i šaputave glasove u mislima, ali bar za sada – ljubav je glasnija od njih. Slobodni Strelčevi – i vama će ta Venera itekako pogodovati – da vam našminka lice vedrim bojama, da učini da vam okice sjakte i osmeh mami, da učini da svaki dan bude avantura – nekad u zabavi sa prijateljima, a nekad i ljubavna.

NEDELJNI HOROSKOP

Posao

Ovih dana ćete jednostavnije prolaziti kroz interakcije sa saradnicima i kolegama, umećete da se postavite na pravi način u svakoj poslovnoj situaciji, a umećete i da prepoznate svoj interes i ostvarite ga. Dogovori su ovih dana kvalitetni – bilo da su potpuno novi, ili na starim osnovama. To ne znači da će poslovna situacija biti opuštena, ne – žurbe će biti, obaveze će vam i dalje krasti vreme i energiju – ali ćete vi lakše nego inače izlaziti na kraj sa njima. A možda bude i nekih solidnih finansijskih priliva.

Zdravlje

Fizički ste prilično dobro, ali mentalni umor je i dalje dosta prisutan.

JARAC

Ljubav

Ukoliko je bilo nemira i tenzije između partnera i vas u proteklom periodu – evo dobrog perioda da se oni umire, da se pronađe kompromis i zajedničko rešenje. Generalno gledano, kakvo god da je stanje u vašim emotivnim relacijama – sada treba razgovarati, sada treba izvući na dnevni red sve vama dvoma bitne teme – jer rešenje postoji. Zajednički planovi sada skovani imaju više nego dobru priliku da budu realizovani i ostvareni. Slobodni Jarčevi – i u onim lakim i lepim, ali i u onim smorenim danima – vaši prijatelji su tu za vas. Nekima od vas je ljubav u mislima a nekima – ni na kraj pameti.

Posao

Svi planovi, dogovori, ali i neka važna po vas papirološka pitanja – koja su u proteklom periodu možda bila na čekanju ili koje ste više puta pokušavali da ostvarite, rešite – sada se pokreću ponovo, ovog puta sa više nego izvesno – dobrim rezultatom i realizacijom. Pritisak od strane onih sa kojima radite i sarađujete svakako postoji – ali komunikacija vam je sada bolja pa će se brže pronaći zajednički jezik i dogovor. Finansije su dovoljne da pokrivaju troškove – i one redovne, ali i one neplanirane.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem.

VODOLIJA

Ljubav

Trenutno vam ljubav baš i nije na listi prioriteta. Imate vi preča posla – da se bavite poslom, porodicom, da prelivate iz šupljeg u prazno kad su finansije u pitanju, da koristite svaki trenutak odmora da se izvalite i danete dušom. Slična je situacija i kod dragog vam bića. Možda ste blago zapostavili voljenu osobu, a možda je i ona malo zapostavila vas. Ali vas dvoje, tako „zapostavljeni“ gurate dalje, korak po korak. Slobodne Vodolije – ako želite da se družite, ako želite da se zabavite i opustite – sada su vam vrata otvorena. A možda se kroz svo to druženje i zabavu provuče i nešto ljubavno zanimljivo.

Posao

Sa jedne strane, vi ste u prilično napornom poslovnom periodu. Sa druge – vidite benefite od svog tog ulaganja energije i truda u posao. Neko ih vidi kroz finansije koje su stabilnije nego inače, neko ih vidi kroz potvrde od strane saradnika i nadređenih, a neko kroz napredovanje ili sklapanje dobrih poslovnih ugovora i dogovora. Sedmica pred vama nije jednostavna (standardno), ali ćete nekako ipak jednostavnije prolaziti kroz nju – vaša je energija bolja, pa će sve ići lakše i opuštenije.

Zdravlje

Fizička rastegnutost i mentalno opterećenje jesu prisutni. Odmarajte što više.

RIBE

Ljubav

Jedna mirnija, laganija i opuštenija ali ne dosadna sedmica je pred voljenom osobom i vama. Možda ćete se češće ušuškavati jedno pored drugog, možda ćete češće voditi one tihe, šaputave razgovore na jastuku, možda ćete kroz te opuštene razgovore rešiti ili pokrenuti rešavanje i nekih bitnih tema i pitanja. Ovo je period koji donosi spajanja, pa ako ste ste pomalo „izgubili“ kao par – sada je trenutak da se pronađete. Slobodne Ribe – aktivni, dinamični, društveno bogati dani su pred vama. Ljubavne šanse i ponude mogu dolaziti sa više strana – a vi nemojte žuriti već lepo odmerite šta zaista vredi.

Posao

Nije lako imati Saturna u polju ličnosti – već duže vreme postoji pritisak odgovornosti, već duže vreme ništa ne ide jednostavno, već duže vreme imate osećaj da napredujete brzinom puža. Pa evo, možda će ova sedmica malo popraviti utisak – pa ćete dobiti važne i korisne i pozitivne informacije, pa će se pokrenuti neka pitanja koja su kočila, pa će biti dobrih dogovora i saradnji koje su trajnog karaktera. A otvoriće se i prilika da se nešto više zaradi. Nije lagano, ali nije ni toliko loše.

Zdravlje

Mentalno i fizičko opterećenje su standardno prisutni.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.


SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner