Background adbanner
calendar

Nedelja 21. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PLAŠIM SE SMRTI! NE MOGU DA IMAM DECU!” Detalji DNEVNIKA Merlin Monro? “Pijem previše tableta…” “Producent Relje Popovića me je blokirao” Mahrina:” Ne znam kome sam trn u oku” PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA PONEDELJAK 22. JUL! Gledajte šokantnu ispovest Saleta Luxa u D-castu-u! MIRKA VASILJEVIĆ TRUDNA PO PETI PUT?! Glumica otkrila da je vreme za blizance! ANA I PEĐA RAJKOVIĆ IMAJU STAN U ŠPANIJI, A NA KOSMAJU ISKEŠIRALI 270.000 EVRA! Prodali nekretninu na Vračari u uložili u renoviranje “PRITISAK I PULS MI NENORMALNO SKAČU” Milošu Bikoviću usred snimanja filma rekli da ima zdravstvanei problem? MAHRINA: “Bez lažne skromnosti, sve Henijeve pesme su meni posvećene!” ZAHLAĐENJE DOLAZI U OVAJ DEO SRBIJE! RHMZ izdao upozorenje na grmljavinu i pljuskove, a evo kada nas očekuje novi tropski talas! PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U ARILJU! Voda se izlila u domaćinstva, poplavljeni podrumi (VIDEO) JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Nakon što je posetio grob pokojnog brata, poslao poruku koja kida dušu! (FOTO) EVO ŠTA SE DOGODILO DESINGERICI! Reper sve otkrio:” Pritisak mi se srozao, ubledeo sam, krenuo je hladan znoj, pao sam pored bankine” ŠOK! TONI BJELIĆ NEPREPOZNATLJIV?! U jezku razvoda neočekivan potez! Evo kome je poslao emotivnu poruku! (FOTO) DESINGERICA ZAVRŠIO U BOLNICI! Reperu odmah ukazana pomoć (FOTO) RECEPT PROTIV STARENJA! Živećemo duže! Konačno su stručnjaci našli rešenje! BAŠKARI SE GOLA U LUKSUZU! Pogled od kog zastaje dah! Pevačica grmi, padaju vilice ŠOK ISPOVEST ANITINOG BIVŠEG:”Uhvatila se lošeg društva, droge, jednom me je i udarila”

NEDELJNI HOROSKOP: Kome se vraća stara ljubav, a kome novac pada s neba

Objavio: RHT
21/07/2024 11:13 AM

NEDELJNI HOROSKOP: Kome se vraća stara ljubav, a kome novac pada s neba

OVAN

Hrana

Nedelja u kojoj se mogu napraviti promene po pitanju ishrane. Pratite šta vam organizam poručuje – namirnice nakon kojih se osećate naduveno, sa težinom u stomaku – definitivno treba izbegavati.

Ljubav

Pravi je trenutak ili za zajednički odmor ili makar da svaki momenat slobodnog vremena koristite da negde odskitate, izađete, promenite ustaljenu svakodnevicu i oplemenite je nekim finim dešavanjima. Vaša inicijativa je više nego poželjna kada su u pitanju bilo pozitivne promene u vezi, bilo “akcije” svake sorte. Da, postojaće tu i tamo sitnice koje vas mogu iziritirati, ali bih rekla da one dolaze iz okoline a ne od strane voljene osobe. 
Slobodni Ovnovi – itekako je moguće novo poznanstvo i početak komunikacije sa osobom koja će vam prijati. Za neke – samo letnja avantura, a za neke – možda i mnogo više od toga.

foto: pinterest/prinscreen

Posao

Prelazak vašeg vladara Marsa u znak Blizanaca će vam sa jedne strane doneti dosta pozitivnog u smislu da ćete biti aktivniji, brži, da ćete lako povezivati informacije, da ćete se pokrenuti i po onim pitanjima koja su do sada tavorila. No, s druge strane – ovaj tranzit ukazuje i na povećanje nestrpljivosti, ishitrenost u komunikaciji, to da se po nekim pitanjima zalećete, kao i na manjak taktičnosti. Sada samo treba pronaći pravu meru i funkcionisati po principu “tri puta meri, jednom seci”.

Zdravlje

Osetljivost respiratornih organa. Moguće su povrede, a potreban je i pojačan oprez u saobraćaju.

BIK

Hrana

Apetit će vam se otvoriti, a posebno ćete biti “ješni” kada su u pitanju meso i mesne prerađevine. Više bi vam odgovaralo povrće – bilo sveže u formi salata, bilo grilovano.

Ljubav

Mars je izašao iz vašeg znaka, pa će makar jednim delom napetost i pojačana nervoza koja vas je pratila u poslednje vreme – splasnuti. No, još uvek postoji potreba da više snage i više sebe ulažete i u porodični i u poslovni segment – pritisak na vas neće u potpunosti nestati, ali će makar biti lakše izaći sa njim na kraj. Odnos sa partnerom je u ovoj sedmici dosta korektan a moguće je i da su se strasti više pokrenule. Slobodni Bikovi – ima prostora za nova poznanstva i kontakt sa zanimljivim osobama – u komunikaciji treba uživati, ali ne shvatajte ništa previše ozbiljno i nemojte imati velika očekivanja.

Posao

Tranzit Marsa kroz polje koje se vezuje za finansije i način zarađivanja ukazuje da će u narednih mesec i po dana vaš fokus biti baš na ovim poljima. Neki od vas će u narednom periodu pokušati da poboljšaju stanje finansija dodatnim poslovnim angažmanima i dopunskim radom. Takođe, moguće je manje novčano “pojačanje” na postojećem radnom mestu. Mogući su sitniji komunikacijski problemi sa saradnicima, kao I komplikovana administrativna pitanja. Budite ažurni sa obavezama.

Zdravlje

Više pažnje u narednom periodu je potrebno po pitanjima ishrane.

BLIZANCI

Hrana

Nedelja u kojoj vam je neophodna kvalitetna i redovna ishrana, jer ćete se dosta trošiti. Trebali biste da u dnevnu rutinu uključite i užine – kombinaciju jogurta sa voćem, voćne salate ili orašaste plodove.

Ljubav

Mars je ušao u vaš znak – i vreme je za akciju. Ovo jeste dobar trenutak da imate inicijativu prema voljenoj osobi, da smišljate nove i nove načine za dobar provod, mnogo zabave i vrcavih momenata za pamćenje. A reklo bi se da ni strasti neće manjkati, naprotiv. Nije dobar trenutak da izigravate Tozu nervozu i da za svaku sitnicu planete, kao i da budete nestrpljivi – partneru će trebati malo vremena da se privikne na vaš tempo. Slobodni Blizanci – ljubavnih prilika ćete imati, a ljubavne prilike ćete i stvarati. Vaš šarm je uključen na maksimum – zabavite se i osvojite srce osobe koja vas privlači.

Posao

Osećate priliv snage i energije – Blizanci su ušli u period pojačanih aktivnosti i sa više motiva i elana ćete prionuti na posao. Nekima od vas se smeše promene i baš to vas je potaknulo da se aktivirate više, jer ne želite da propustite ove prilike. Tranzit Marsa kroz polje ličnosti ukazaće da ste se probudili i u fizičkom i u mentalnom smislu, ali ipak jedno malo upozorenje – iako je ovo povoljan period za vas, nemojte srljati i biti brzopleti. Dobro razradite svoje planove pre nego što krenete da ih sprovodite u delo.

Zdravlje

Moguće povrede. Osetljivost respiratornog sistema, alergije.

RAK

Hrana

Ne forsirajte stomak jakom ili previše začinjenom hranom. Odgovaraće vam supice, čorbice, lagana variva, kao I salate od više vrsta povrća, začinjene limunom i maslinovim uljem.

Ljubav

Tranzit Marsa kroz polje koje govori o tajnama i o podsvesti i slobodnim i zauzetim Rakovima može da donese određenu dozu nemira i unutrašnjih tenzija. Onaj osećaj da vam u mozgu ključa i da se misli sapliću jedna preko druge. 
Kod slobodnih Rakova ovo može ukazati na pojavu osobe koja remeti vaš duševni mir i koja vas privlači iako ste možda svesni da ne biste trebali da se uplićete u tu priču. 
Zauzeti – bilo bi dobro da ne postoje tajne kojima ste opterećeni. No, ovaj tranzit može da ukaže da ste u periodu kada vam je mnogo toga na pameti i kada ste preokupirani razmišljanjima. U svakom slučaju – ne dozvolite da potencijalna nervoza utiče na odnos sa voljenom osobom.

Posao

Ovo je period kada tražite način da popravite svoju poslovno – finansijsku situaciju. Ne žurite sa odlukama, dobro razmislite o svakoj ideji ili potencijalnom predlogu. Pokušaj dogovora sa nekim osobama možda neće odmah doneti željene rezultate, budite spremni na više strpljivosti, jer malo je verovatno da vaši planovi sada mogu biti brzo realizovani. Ukoliko se nadate poslovnom putovanju – pozitivne vesti možete dobiti krajem radne sedmice. Šansa za bolje finansijske prilive postoji.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu.

LAV

Hrana

Malo ste se opustili i moguće je da preterujete sa nekim namirnicama, pogotovo slatkišima. Navalite na salate, grilovano meso, voće, a prijaće vam i mlečni proizvodi.

Ljubav

Malo predivno, malo komplikovano. Odnos sa voljenom osobom nije jednostavan u ovom periodu i kao da je prisutna ista mera i onih najpozitivnijih, ali i onih burnih momenata. Ti burno-napeti momenti će postojati uvek kada i kod voljene osobe i kod vas proradi onaj tvrdoglavi faktor – ali će zato onih lepih, uzbudljivih, fantastičnih i predivnih trenutaka biti više nego dovoljno. Zato – manje tvrdoglavljenja a više divnoće i uživanja – i srca će biti na mestu. Slobodni Lavovi – em uživate u sopstvenoj koži, em je oko vas pregršt dešavanja koja vas podižu. I na sve to – u centru ste pažnje makar jedne (a vrlo verovatno i više) osoba koje imaju oči samo za vas.

Posao

Slično kao i u emotivnom delu – biće onih dana, dešavanja, osoba – gde će sve ići baš kako treba i sa kojima ćete se kopčati na prvu loptu… ali će biti i onih momenata i ljudi koji donose nervozu, preokrete, pa čak i nešto žustriju komunikaciju. S druge strane gledano – ovo jeste period kada se pokreću promene – i u vašem načinu funkcionisanja, ali i oko vas. Ukoliko vam je potrebna podrška za vaše ciljeve, projekte, ideje – sada ćete je lakše dobiti. Finansije su promenljive, a i vi dosta tome doprinosite.

Zdravlje

Prilično stabilno.

DEVICA

Hrana

Sada je moguće postići balans kada je ishrana u pitanju, jer će vaše telo samo prepoznati šta i koliko mu je potrebno. Neki od vas, zbog povremene nervoze i stresnih situacija, mogu utehu tražiti u slatkišima.

Ljubav

Čudan, pomalo gorko – sladak period u partnerskim odnosima. Parovi koji su stabilni akcenat će baciti na ono što je slatko, tražiti i pronalaziti momente uživanja, opuštanja i strasti. Parovi kod kojih već neko vreme unazad postoje oscilacije – tražiće i pronalaziti razlog za nezadovoljstvo, nemir. Nije do planeta, do vas dvoje je. Isključite misli, uključite emocije (ako ih još uvek ima). 
Slobodne Device – ukoliko vam se neko dopada, ne opterećujte se razmišljanjima i ne tražite unapred mane – više se fokusirajte na osećaj koji neko budi u vama. Ako vas neko budi, pokreće, prija vam – pokušajte. Jednom se živi, je l’ da?

Posao

Ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje karijere (gde se već neko vreme nalazi i Jupiter) samo dodatno potvrđuje u koliko ste ozbiljnom poslovnom periodu. Da, prisustvo Marsa ukazuje na borbu, ali donosi i mnogo energije, pokreće, budi ambicije i želju da uspemo, napredujemo. Sedmica kreće sa mnoštvom dešavanja I u takvom stilu će se i nastaviti. Da, biće momenata koji će vam doneti nespokoj ili nervozu – ali ćete umeti da sa njima izađete na kraj. Finansije funkcionišu dosta solidno i stabilno.

Zdravlje

Višak stresa je prisutan – pa je potrebno i više odmora i opuštanja.

VAGA

Hrana

U ovoj nedelji ćete itekako voditi računa šta i kako jedete. Mali obroci, lepo aranžirani, ukusni – više bazirani na povrću, salatama, zelenišu, sa nešto manje mesa (uglavnom piletine, ćuretine).

Ljubav

Više će zabavnih momenata od ove nedelje postojati u vašim partnerstvima – lakše ćete se uklapati, brže dogovarati, oboje ćete više želeti da se opustite, provedete, skitate ili otputujete negde, a i strasti itekako mogu “živnuti”. Ovo je odličan period da odete na odmor i da sve probleme ostavite iza sebe. 
Slobodne Vage – gde god da odete, izađete ili otputujete – bićete u centru pažnje i “na meti” udvarača. Ovo jeste dobro vreme da se zaljubite, ali ono pogoduje više onim lakim, lepršavim i slatkim letnjim ljubavima. A ko zna – možda se i one vremenom pretvore u nešto ozbiljnije.

Posao

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom (ili tek planirate tako nešto) – pred vama je vreme sa mnogo aktivnosti, dešavanja, ali i solidnih mogućnosti da realizujete ono što želite. Samo nemojte žuriti sa važnim odlukama – iako je dosta povoljnosti na vašoj strani, ipak je potrebna dobra doza razuma i strpljivosti. Još nešto – nemojte se zaletati u nove projekte ukoliko stare niste priveli kraju, to će vam iskomplikovati život kasnije. Po pitanjima finansija – ulazite u bolji period.

Zdravlje

Solidno.

ŠKORPIJA

Hrana

Idete iz krajnosti u krajnost. U jednom momentu ne stižete da jedete, u sledećem sve nadoknadite. Preporučuje vam se mnogo povrća, biljnih vlakana – da bi se pokrenuo želudac koji je uspavan.

Ljubav

Posle komplikovanog perioda koji je iza vas a koji je doneo napetost i velike promene u partnerstvima (i one pozitivne, ali i one ne baš) – ulazite u jednu drugačiju fazu. Nekim parovima će ova faza apsolutno prijati jer će biti mnogo više dinamike, promena, aktivnosti – što će dodatno raspirivati strasti i potrebu da više vremena provodite zajedno. No, biće i onih parova kojima će ova pojačana dinamika i mnoštvo događaja biti pomalo opterećujuće I buditi im nervozu. 
Slobodne Škorpije – vreme je da krenete u akciju i povučete potez prema osobi koja vas privlači. Dani kao stvoreni za flertovanje.

Posao

Vaš vladar Mars u tranzitu kroz znak Blizanaca govori o potrebi da napravite neku promenu u poslovnoj sferi, ali isto tako ukazuje da nije trenutak da brzate sa potezima i odlukama. O svemu što želite da sprovedete u delo prvo treba valjano razmisliti, a ako je potrebno – i potražiti savet od onih koji su u tematiku upućeniji od vas. Polje karijere vam je jako naglašeno u ovom periodu – ambicije se jesu probudile, samo treba odabrati pravi trenutak za dejstvo. Napet odnos sa nadređenima.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnost alergija.

STRELAC

Hrana

Kombinacija nervoze i manjka vremena svakako će uticati na način ishrane i redovnost obroka. Potrudite se da doručak bude najobilniji obrok – potrebna vam je energija koja će vas “držati”.

Ljubav

Tranzit Marsa kroz partnersko polje (trajaće do prvih dana septembra meseca) ukazaće na pojačanu dinamiku u odnosu sa voljenom osobom, što može doneti i više nego pozitivne, ali i negativne vibracije i energiju. Što se pozitivnih efekata tiče – pojačane strasti, neke situacije ili teme koje su tavorile će se pokrenuti, a ako je vaš odnos u nekoj nedefinisanoj fazi – vrlo je moguće da će se doći do tačke odluke. Negativni efekti – pojačana nervoza, brzinske rasprave, pa čak i mogućnost prekida. U ovoj sedmici konkretno – prijaće vam partnerova inicijativa. 
Slobodni – dobro raspoloženje i mnogo flerta.

Posao

Period je odličan za odmor i uživanje pa se nadam da ste već uspeli da pobegnete negde. Ukoliko to nije slučaj – očekujte pregršt dešavanja u svakom danu, mnogo trčkanja i bavljenja administrativnim i papirološkim pitanjima, po koju peripetiju, kao i priličnu količinu žurbe. Vaša energija je dosta dobra, pa rezultati sigurno neće izostati i uspećete mnogo toga da privedete kraju. No, žurba će činiti svoje, pa će biti i povremenih brzinskih, žustrih razmena mišljenja sa saradnicima.

Zdravlje

Dosta dobro.

JARAC

Hrana

Vi ionako niste nešto naročito ješni, a u ovoj nedelji kao da ćete još dodatno svesti obroke. Iako se osećate dobro, ipak se potrudite da na vašem meniju bude riba, salata ili čorba sa više vrsta povrća.

Ljubav

Bilo bi divno da tokom ove sedmice isplanirate više aktivnosti sa voljenom osobom ili da se ode na zajednički put ili na odmor. Naime, sada pojačana dinamika u odnosu prija i partneru i vama i donosi vam dobru energiju. Neke ustaljene aktivnosti i rutina na dnevnoj bazi mogu donositi nezadovoljstvo, pa čak i pojačati nervozu između vas dvoje. Družite se, skitajte, budite aktivni kao par – to će vas mentalno rasteretiti. 
Slobodni Jarčevi – simpatična sedmica koja donosi više kretanja i pojačanu društvenost, pa čak i mogućnost za interesantna lica oko vas, flertovanje, možda i letnju avanturu.

Posao

Tranzitni Mars je u vašem sektoru dnevnih aktivnosti, obaveza, poslovne svakodnevice ali i odnosa sa kolegama. U pozitivnom smislu – doneće više energije u obavljanju svakodnevnih obaveza, brže završavanje poslova i pregršt dešavanja koja će vam ići na ruku. U negativnom – nešto teže ćete uspevati da se organizujete i fokusirate, pokušavaćete da završavate više stvari odjednom – što baš i neće funkcionisati. Takođe, višak žurbe će donositi nervozu, pa su mogući i napeti momenti sa kolegama.

Zdravlje

Prilično osetljiv respiratorni sistem, a moguće su i povrede.

VODOLIJA
Hrana

Neka se vaša ishrana bazira na voću i povrću, na žitaricama, orašastim plodovima, medu. Mesne prerađevine smanjite, a meso pripremajte na roštilju ili grilovano, sa minimalno ulja.

Ljubav

S jedne strane gledano – ušli ste u fazu koja voljenoj osobi i vama donosi više zabavnih momenata i mnogo više strasti (ukoliko planirate potomstvo ovo je odličan period da se bacite “u akciju”, a ako ne planirate – nemojte da se iznenadite) i koja će itekako pozitivno delovati na vas kao par. S druge strane pak (naravno da ne može da sve bude baš savršeno) – imaćete i više onih momenata kada oboje očas posla nervozno odreagujete na svaku sitnicu. 
Slobodne Vodolije – ukoliko ste emotivno ali i društveno bili uspavani, ovaj period će vas itekako probuditi. Slede vam više nego dinamični i ispunjeni dani.

Posao

I u ovom segmentu imamo naglašenu dualnost – odličan je trenutak da svoje ideje sprovodite u delo, da tražite način da nešto promenite u dosadašnjem funkcionisanju i poslovanju. Energije ćete imati na pretek, a ni motiva neće manjkati. Ono što je pomalo negativno – manjak organizovanosti, dosta pritisaka na vas od strane saradnika, a izvesno je da ćete sa nekima od njih imati i po koju više nego žustru “razmenu mišljenja”. Ako su drugi tvrdoglavi I teški – pa ne morate I vi biti isti takvi.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

RIBE

Hrana

Neke namirnice će vam teško « pasti » na stomak i možete imati problem sa varenjem. Zato konzumirajte male obroke koji će biti lako svarljivi. Takođe, neophodno je više tečnosti.

Ljubav

Tranzit Marsa kroz polje koje se vezuje za porodicu i intimu doneće neka vrlo pozitivna dešavanja – partnera i vas neće držati mesto i bićete znatno aktivniji, osvežićete strasti, a neki od vas se mogu odlučiti i za zajednički život ili krenuti u sređivanje i ulepšavanje doma. No, ovo takođe ukazuje na nemirnu svakodnevicu i višak energije u kući što može rezultovati i češćim raspravama i tenzijom, bilo sa partnerom bilo sa članovima porodice. 
Slobodne Ribe – neko vam može ulepšati ove dane, pokrenuti vas i učiniti da treperite. Uživajte u zabavnim dešavanjima i strastima, prepustite se da vas nose.

Posao

Prvo – ovo je odličan period za odmor i resetovanje, ukoliko ste u mogućnosti da pobegnete sa posla. Ukoliko niste – pregršt aktivnosti na dnevnoj bazi će vam sa jedne strane prijati jer će vas motivisati i činiti da radni dan brzo proleti. No, sa druge strane – malo je verovatno da ćete uspevati da se organizujete jer će stalno nešto “uskakati” i remetiti vam red i raspored. Trudite se da idete u korak sa dešavanjima, a što se rezultata tiče – oni će i pored povremenih teškoća biti više nego solidni.

Zdravlje

Pazite da se ne povredite.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPP, VIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner