Background adbanner
calendar

Ponedeljak 4. Mart, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MATORA I BOJANA U TAJNOJ VEZI?! Raskrinkana ŠOK ISTINA, evo šta su uradile Anita i Anđela! Sledi HAOS ŠA BEŽI IZ RIJALITIJA! Miona ga dovela do ludila, jeca i kuka na sav glas! Zahteva da ide odmah kući JK i holivudska glumica zajedno na pisti! Pop diva i “očajna domaćica” izdominirale u Parizu! MACA DISKRECIJA POSTALA DEO HYPE TELEVIZIJE! Starleta kreće sa emisijom “Macina klinika” VELIKI UDARAC ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: Poznata povreda Piksijevog izabranika, Orlovi znatno oslabljeni SELMA BAJRAMI PRETUČENA?! Sva u modricama i podlivima, hitno hospitalizovana! Nikolina Pišek se obnažila! Fotka uzdrmala mreže: Slučajan vikend na moru! (FOTO) HYPETV PROGRAM ZA UTORAK 5. MART! Premijerno emisija “Trač kuvanje” Koliko VERUJETE ljudima? Da li ste okruženi ISKRENIM prijateljima! ŠOKANTNO! Evo gde se nalazi Mensur Ajdarpašić nakon napuštanja rijaliti! Otkriveno da li se vraća SVETSKO A NAŠE! Srbija ima čudo od golmana, mladi Petrović jedan od najboljih! “ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU!” Ekskluzivno! Blondi raskrinkala ljubavni trougao! (VIDEO) VEČITI DERBI: Invazija “grobara” na Rajko Mitić – jug skoro rasprodat, “grobari” kupili mesta i na istočnoj tribini! BRESKVICINI FANOVI NAJAVILI MITING ISPRED RTS-A! Smatraju da je STRUČNI ŽIRI NAPRAVIO NAJVEĆU KRAĐU 21. VEKA! Sve PRŠTI OD LUKSUZA! Evo kako Ana Korać uživa u Dubaiju! TRAMP PONOVO POBEDIO: Vrhovni sud SAD presudio u njegovu korist!

NEĆE SE NANOSITI KRUNE Kralj Čarls stupa na presto u najgorem astrološkom periodu – dva najgora znaka na nebu

Objavio: RHT
05/05/2023 2:27 PM

Kraljevska porodica je u poslednje vreme imala dosta turbulencija, od smrti njihovog matrijarha, decentralizacije dinamike braće i sestara i javnim emitovanjem prljavog veša i podlih dela zahvaljujući dokumentarnom serijalu Netfliks-a „Hari i Megan“ i Harijevim najprodavanijim memoarima, „Rezervni“, koji je sadržao brojne bombe

Foto: Pinterest

Sutra će i zvanično biti krunisan kralj Čarls III i to posle sedamdesetogodišnje pauze u ceremonijama krunisanja.

Kralj Čarls III, rođeni princ Čarls, koji je veći deo svog života bio u blizini krune, zvanično će postati kralj 6. maja, nakon što je stupio na tron u septembru kada je umrla njegova majka, kraljica Elizabeta II.

Tokom istorijske ceremonije, pod radnim nazivom „Operacija Zlatna kugla“, Čarls (74), biće pomazan svetim uljem i postavljen za čuvara carstva, a njegova nekadašnja ljubavnica koja je postala gospođa Kamila poneće titulu kraljice supruge.

Kraljevska porodica je u poslednje vreme imala dosta turbulencija, od smrti njihovog matrijarha, decentralizacije dinamike braće i sestara i javnim emitovanjem prljavog veša i podlih dela zahvaljujući dokumentarnom serijalu Netfliks-a „Hari i Megan“ i Harijevim najprodavanijim memoarima, „Rezervni“, koji je sadržao brojne bombe.

Foto: Youtube

Hari, koji prisustvuje ceremoniji bez supruge Megan Markl i njihove dece, biće prognan u jedanaesti red po nalogu svog oca. U međuvremenu, omiljeni sin, princ Vilijam, je dobio jedinu govornu ulogu i tokom ceremonije će recitovati Omaž kraljevske krvi.

Kruna Svetog Edvarda će se koristiti za formalno ustoličenje Čarlsa, a poslednji put je korišćena za krunisanje kraljice Elizabete 1953. godine.

FOTO: youtube

Sve ovo pada usred ozbiljnog astro vremena. Nalazimo se u punom naletu retrogradnosti, a Pluton i Merkur se trenutno okreću unazad. Ovaj retrogradni Merkur u Biku može doprineti nekoj vrsti kašnjenja, saplitanju u povorci, lapsusu ili neuspehu veze za emitovanje, piše 24sedam.

Retrogradnost nije samo vreme za komunikacijske nedaće, već je i vreme za ponovno razmatranje dugotrajnih bolova, navika, ljutnji, ljubavnika i drugih nedovršenih poslova. Pod ovim nebom i jačanjem ovog aspekta mislim (i nadam se) da je pomirenje između braće, ili oca i sina, moguće.

Samo krunisanje se dešava jedan dan nakon pomračenja punog meseca u znaku Škorpije, moćne lunacije koja se dešava u najintenzivnijem znaku Zodijaka, a poslednje pomračenje se dešava duž fiksne i posesivne ose bogatog zemaljskog znaka Bika i vodenog znaka koji pleše u senci – Škorpije.

Pomračenja se poklapaju sa zatvaranjima, obrtima zapleta, neočekivanim završecima i kataklizmičnim promenama. A sam kralj je Škorpion sa Mesecom u Biku.

Čarlsovo Sunce u Škorpiji, zajedno sa njegovim Merkurom, planetom komunikacije, karmičkim južnim čvorom i njegovim ranjenim Hironom, svi padaju u njegovu četvrtu kuću doma i porekla. Šta sve to znači? On ide ka epskom olakšanju/otpuštanju ovog vikenda, poslovičnom izdahu i dugo potrebnom zaključku.

Počinje nova era, skida se poznata ali zagušljiva koža i sviće novi dan. Takođe može biti da je ovo poslednje krunisanje u istoriji Britanije jer su poslednjih godina sve glasniji pozivi na ukidanje monarhije.

S obzirom na atmosferu koja okružuje krunisanje, mogle bi da same zvezde izazovu najviše komešanja, ali zajedno sa opadajućim efektima ključnog pomračenja i remiks energijom retrogradnog, postoji nekoliko ključnih igrača koji bi mogli da unesu haos u proslavu.

A s obzirom na to da je princ Luis Bik, od kog je do sada bilo mnogo iznenađenja, astrolozi koji pišu za New York Post misle da bi delimično i on ovu ceremoniju mogao da učini vrednom gledanja.

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner